Dum08142022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Cum l-a prins soţia pe RĂZVAN cu amanta! Povestea care s-a aflat abia acum, după divorţ

paralLa numai o săptămână de la divorţul la notar dintre Răzvan Simion şi Diana, noi detalii uluitoare ies la iveală. CANCAN.ro a aflat cum s-au cunoscut vedeta Antenei 1 şi Lidia Buble, dar şi cum a aflat soţia de acest amantlâc.

În luna august a anului trecut, Răzvan Simion a fost fotografiat ieşind din casa Lidiei Buble, după o noapte petrecută împreună. O perioadă, cei doi au evitat să dea orice fel de declaraţie pe marginea acestui subiect. În cele din urmă, cel care a făcut primul pas a fost prezentatorul TV,care a mărturisit, printr-o postare pe facebook, că el şi soţia lui nu mai formează un cuplu şi că, după o relaţie de 15 ani, au decis să o ia pe drumuri separate.

Din luna octombrie, Răzvan şi Lidia nu s-au mai ascuns, ba chiar şi-au făcut apariţia la câteva evenimente mondene ţinându-se de mână. Asta desi,oficial, vedeta TV  încă era căsătorit cu Diana.

A avut o relaţie în paralel timp de şase luni!

Zilele trecute, Razvan şi soţia lui au mers la notar, acolo unde au divorţat oficial. Povestea încâlcită a trio-ului amoros a luat sfârşit, însă, CANCAN.ro a aflat cum a început totul, dar şi cum a aflat Diana că soţul ei îi este infidel:
”S-au cunoscut la un concert, Lidiei i s-au aprins imediat călcâiele după Răzvan. Ea mai cântase la el în emisiune,dar nu a făcut nici un gest. După acel concert au început să vorbească pe whatsapp, se întâlneau pe ascuns şi s-au îndrăgostit. Răzvan s-a îndrăgostit de gingăşia ei, de veselia ei. A fost şi este fascinat de ea. Trăieşte a doua tinereţe, se simte ca la 20 de ani. El a mers mai bine de sase luni în paralel. Nu îi venea să renunţe nici la Diana, a fost lângă el atâţia ani, este mama copiilor lui.Însă, nu a mai putut să meargă în paralel, pentru că Diana a aflat. Răzvan şiLidia au ieşit într-un local, iar soţia a aflat. I-a cerut explicaţii lui Răzvan, iar el a fost nevoit să recunoască şi să aleagă. Şi a făcut-o, a rămascu amanta, părăsindu-şi soţia şi copii”, a declarat un apropiatal familiei. vezi mai multe...
sursa:cancan.ro

Stiri mai vechi: