Ma12062022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Problemele de sănătate au forțat-o pe Andreea Berecleanu să ajungă piele și os: “O greutate cât mai mică e foarte importantă!”

h discPrezentatoarea Observatorului de la Antena 1 a fost întotdeauna admirată pentru felul în care arată: de la trăsăturile fizice frumoase până la silueta impecabilă. În ultima perioadă, vedeta a slăbit vizibil, acest aspect fiind oarecum impus de problemele de sănătate cu care se confruntă.

Pe lângă petele de pe piele care îi dau bătăi de cap și pe care e pe cale să le învingă, Andreea Berecleanu s-a pricopsit cu hernii de disc, în cazul ei inoperabile.

    “Deocamdată, sunt foarte mulțumită cu recuperarea medicală pe care o fac pentru coloana mea, cu sportul limitat pe care am voie să îl fac și anume înot, îmi mai permit luxul din când în când de a merge cu bicicleta, de a merge pe jos”, ne-a spus vedeta Antenei 1.

Medicul ortoped este mulțumit de evoluția pacientei, care este disciplinată și consecventă.

    “Cred că este un tratament pe viață pentru că sunt exerciții pe care le fac în fiecare dimineață, nu îmi ia mult, cam un sfert de oră, dar sunt obligatorii”, ne-a mărturisit ea.

În aceste condiții, orice creștere în greutate o poate afecta. Așa că Andreea Berecleanu a luat măsuri pentru evitarea unor posibile complicații. vezi mai multe...
sursa:libertatea.ro

Stiri mai vechi: