Ma11292022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Credeau că nimeni nu-i observă. I-am filmat pe Dani şi pe ”vecina” Flavia intimi, într-o parcare!

pa intDani Oţil a venit în capitală alături de prietenul său, Răzvan Simion şi a cunoscut celebritatea odată cu matinalul pe care îl prezintă amândoi. Dacă în plan profesional i-a mers din ce în ce mai bine, în ceea ce priveşte viaţa amoroasă, Dani nu a mai fost la fel de norocos.

Carismaticul prezentator şi fan al sporturilor extreme a uimit pe toată lumea când s-a cuplat cu... Mihaela Rădulescu! Deşi imediat au apărut o mulţime de voci răutăcioase, care nu le dădeau mai mult de câteva luni împreună, cei doi le-au demonstrat contrariul pentru că cele câteva luni s-au transformat în ani. Imposibilul părea să se întâmple, tot mai multe persoane aşteptând momentul în care cei doi vor ajunge la altar.

Însă, într-o bună zi, povestea lor de iubire a luat sfârşit. Mihaela s-a refugiat în braţele lui Felix Baumgartner, “omul supersonic”, iar Dani Oţil a aplicat ceea ce s-ar putea numi “metoda Smiley”: s-a concentrat pe muncă şi pasiunile sale pentru sporturi extreme, semn că despărţirea de diva de la Monaco chiar a lăsat urme adânci în sufletul prezentatorului.

 După o vreme însă, au început să apară din nou zvonuri, cum că lui Dani i s-ar fi aprins călcâiele după nimeni alta decât Flavia Mihăşan, nebunatica “vecină” de matinal. Ce-i drept, e şi frumoasă, şi potrivită ca vârstă cu Dani Oţil, iar cei doi au şi dat constant motive de bârfă prin tachinările zilnice, părând să flirteze fără să le pese că sunt live.

Cu toate acestea, deşi “joaca” celor doi colegi a durat o bucată bună de vreme, în cele din urmă Flavia a spus clar şi răspicat că nu este nimic mai mult între ea şi Dani decât o frumoasă prietenie, ea fiind într-o relaţie discretă cu un actor, Alexandru Ion. CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, i-a filmat pe ceo doi colegi în timp ce savurau o pauză de cafea şi ţigară.

 Dacă în privinţa vestimentaţiei celor doi nu ne putem da cu părerea, de acest lucru ocupându-se verdict.ro, site-ul nr 1 de fashion review din România, ce putem spune însă este că Dani şi Flavia par să fie foarte apropiaţi şi în afara platoului de filmare, cei doi se adăposesc aproape de intrare, beau o cafea, fumează şi stau destul de mult la taclale. Dani Oţil pare să îi povestească ceva important “vecinei”, ba chiar îi tot arată ceva şi pe telefonul mobil.

Deşi gesturile celor doi nu trădează că ar fi ceva mai mult între ei decât o relaţie strânsă de prietenie, poate tocmai acest lucru este exact ceea ce îi trebuie lui Dani Oţil în această perioadă: o prietenă adevărată, căreia să i se poată confesa şi care să îl ajute să îşi redeschidă inima spre o nouă poveste de dragoste. În fond, dacă are curajul să meargă pe motocicletă în concursurile de offroad, de ce nu s-ar urca din nou şi pe şaua iubirii? vezi mai multe...
sursa:cancan.ro

Stiri mai vechi: