Joi12012022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Avem confirmarea că se iubesc! SMILEY a ţinut-o ascunsă pe Olivia aproape un an!

smyZilele trecute, Smiley a fost fotografiat de paparazzii CANCAN.ro alături de noua lui iubită, Olivia Reyes, o cântăreaţă americană. Astăzi vă oferim detalii inedite despre relaţia de dragoste pe care o trăieşte cântăreţul.

Este considerat unul dintre cei mai talentaţi artişti din România, însă, atunci când vine vorba despre viaţa lui personală, Smiley, pe numele său real, Andrei Tiberiu Maria, este extrem de discret. Singura relaţe publică a acestuia a fost cea cu Laura Cosoi, cu care s-a iubit timp de patru ani. După despărţirea de aceasta, cântăreţul nu s-a mai afişat cu nicio femeie, deşi au mai existat zvonuri legate de faptul că ar fi avut relaţii pasagere cu mai multe dansatoare. În ultima lună s-a tot vorbit despre faptul că Smiley ar avea o relaţie cu Simona Halep. După o perioadă în care fiecare a preferat să tacă, tot artistul a fost primul care a elucidat miserul, mărturisind că între el şi tenismena nu există decât o frumoasă relaţie de prietenie. Ei bine, în timp ce multe doamne şi domnişoare credeau că Smiley încă este singur şi, astfel, au o şansă la inima lui, realitatea este cu totul alta, iar secretul lui a fost dezvălui de CANCAN.ro, site-ul nr 1 în România.

 Are o relaţie stabilă!

Astfel, vineri noaptea, imediat după terminarea emisiunii “Românii au Talent” (PRO TV), Smiley a fost fotografiat în maşină alături de o domnişoară, pe care a dus-o direct acasă. Tot noi am aflat că tânăra se numeşte Olivia, locuieşte în Chicago, cochetează cu muzica şi seamănă izbitor cu fosta iubită a artistului, Sânziana Negru.

CANCAN.ro va prezintă, în exclusivitate, alte detalii picante despre noua iubită a lui Smiley:”Sunt împreună de aproape un an. Smiley chiar este foarte îndrăgostit şi face tot posibilul pentru a petrece mai mult timp alături de Olivia. Ea este o tipă modestă, liniştită, nu îi place să iasă în evidenţă, nu îşi doreşte să iasă în public prin prisma acestei relaţii. Nu este o femeie extrem de frumoasă. Este aproape banală, nu se compară ciu bombele sexy cu care Smiley a fost. Însă el o iubeşte şi se înţelege de minune cu ea. Chiar s-a liniştit, nu îi mai pasă de nicio altă femeie”, a declarat un apropiat al artistului. vezi mai multe...
sursa:cancan.ro

Stiri mai vechi: