Vi10072022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Lucrurile încep să se așeze în căsătoria Oanei Roman. Și-a adus soțul acasă

adsOana Roman nu a ascuns faptul că a avut probleme în căsnicia cu Marius Elisei, pe care, din fericire, au reușit să le depășească împreună. Singurul impediment în relația lor rămăsese distanța, pentru că soțul ei se mutase la Pitești pentru a se ocupa de magazinul pe care îl dețin, iar ea rămăsese în Capitală alături de micuța Isabela.

După o bună perioadă în care s-au văzut doar în weekenduri, iată că situația s-a redresat. Mai exact, Oana a reușit să găsească o fată potrivită, căreia să îi paseze responsabilitățile, reușind astfel să își aducă soțul în căminul conjugal, nu doar la sfârșit de săptămână.

“E mai bine acum, pentru că, în sfârșit, am reușit să găsim o fată pe care să o angajăm ca lucrător comercial la noi în magazin și de săptămâna asta suntem amândoi la București. Deci am evoluat un pic!”, a declarat, pentru Libertatea, Oana Roman. Ce-i drept, ea și partenerul de viață merg săptămânal la Pitești pentru a se asigura că totul decurge conform planului, deplasările fiind necesare cel puțin până când angajata lor va dobândi experiență suficientă.
“Mă roade totul pe dinăuntru!”

Dacă perioada stresantă prin care au trecut l-a afectat pe Marius destul de tare, el luptându-se cu o alopecie, nici Oana nu a rămas fără sechele. vezi mai multe...
sursa:libertatea.ro

Stiri mai vechi: