Sam06252022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Iulia Vântur şi Salman Khan au stabilit DATA NUNŢII

stabIulia Vântur şi Salman Khan, cunoscutul actor de la Bollywood, sunt din nou în centrul atenţiei, căci conform speculaţiilor din presa internaţională, cei doi ar urma să păşească în faţa altarului la sfârşitul anului.

La doar câteva zile după ce Iulia a fost surprinsă în compania mamei acestuia şi s-a afişat alături de actorul de la Bollywood la nunta artistei Preity Zinta, actorii de peste hotare scriu că cei doi ar urma să devină soţ şi soţie în faţa lui Dumnezeu pe 27 decembrie, chiar de ziua de naştere a lui Khan, care va împlini atunci 51 de ani.

În urma speculaţiilor din ultima perioadă, Salman Khan a înăsprit condiţiile de securitate ale familiile, dublându-şi numărul de gărzi de corp.

Se iubesc de 4 ani

Zvonurile conform cărora Iulia Vântur formează un cuplu cu Salman Khan au apărut în urmă cu patru ani de zile, cei doi formând unul dintre cele mai mediatizate atât în media românească, cât și în cea indiană, cu atât mai mult cu cât Salaman Khan este cel mai popular actor de la Bollywood, dar şi cel mai râvnit burlac al Indiei. vezi mai multe...
sursa:spynews.ro

Stiri mai vechi: