Joi08112022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Ce se întâmplă cu căsnicia Cristinei Spătar! Gestul soţului artistei este mai mult decât evident! Declaraţii EXCLUSIVE

veri 1Cristina Spătar şi soţul ei trec prin momente grele de câteva luni, după ce au început să apară zvonuri conform cărora omul de afaceri nu i-ar fi tocmai fidel. Chiar dacă se feresc să vorbească despre acest lucru, soţul vedetei a făcut un gest mai mult decât evident, care ţine locul a 1000 de cuvinte.

A fost surprins în nenumărate rânduri în timp ce îşi petrecea timpul în compania altor domnişoare, chiar dacă este căsătorit, dar cu toate acestea, se pare că soţul Cristinei Spătar nu se gândeşte sub nicio formă la o despărţire definitivă între el şi soţia lui.

Cu toate acestea, dacă în urmă cu câteva săptămâni, înainte să apară primele fotografii cu el şi alte domnişoare, omul de afaceri purta mândru verigheta, care îl uneşte de soţia lui, de ceva timp, acesta a renunţat definitiv la bijuteria atât de importantă în fiecare căsnicie.

Chiar dacă fotografiile cu soţul ei şi alte domnişoare i-a îndepărtat, Cristina Spătar încă poartă inelul de logodnă, dar şi verigheta, care reprezintă legătura sacră dintre ea şi cel alături de care a ales să îşi petreacă toată viaţa. „Eu îmi iubesc soţul. Suntem căsătoriţi, avem o familie, nu am de ce să renunţ eu la verighetă. Dacă el a renunţat, treaba lui. Eu nu o să o fac, chiar dacă mă deranjează gestul lui. Eu mă concentrez pe evenimentele pe care le am alături de taraful meu şi cariera mea", a declarat Cristina Spătar. vezi mai multe...
sursa:spynews.ro

Stiri mai vechi: