Dum11272022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Bat clopote de nuntă pentru ANDREEA BĂLAN şi GEORGE BURCEA? Vezi când ar avea loc marele eveniment

clopoteAndreea Bălan este însărcinată în cinci luni, cu iubitul său, George Burcea. Cei doi sunt foarte fericiţi că vor avea primul lor copil şi sunt nerăbdători să îl ţină în braţe.

Surse din anturajul cântăreţei susţin  că cei doi au luat în calcul varianta căsătoriei şi vor să-şi intemeieze o familie cu acte în regulă. Aceştia mai susţin că Andreea şi George vor să facă cununia civilă înainte de naştere, într-un cadru cât mai restrâns. În privinţa nunţii, ea ar urma să aibă loc anul viitor.

A plâns de fericire atunci când a vazut imaginea fătului proiectată pe ecranul ecografului, dar şi mai tare s-a emoţionat când a simţit, prin intermediul aparatului că în pântecul ei se află o altă viaţă:

"Când i-am auzit prima dată inima a fost cel mai emoţionant. Sunt în luna a patra, la final. Sunt foarte fericită pentru că de vreo patru ani îmi doream foarte mult un copil. Nu simt încă faptzul că viaţa mi s-a schimbat. Pot spune doar că sunt emoţionată şi fericită. Clar că atunci când vine pe lume un copil se schimbă viaţa ta, a familiei. Nu prea am avut simptome de graviduţă. De fapt, am aflat destul de târziu de sarcină, doar că aveam stări emoţionale destul de ciudate: eram mai tristuţă. Da, pofte am avut, dar eu sunt pofticioasă de fel. Sunt convinsă că şi eu voi lua câteva kilograme. Dar face parte din proces. Îmi doresc foarte mult să nu iau foarte multe kilograme şi momentan nu se vede nimic. Până acum, nu mi s-a schimbat deloc viaţa. Amn concerte programate până în luna august. Sunt într-adevăr mai obosită, dar este perfect normal. până acum nu simt bebeluşul. Când i-am auzit inima mi-au dat lacrimile. Cred că va fi foarte frumos şi emoţionant când o să-l văd pentru prima dată. Deocamdată nu ştiu ce sex are şi nici nu m-am gândit la nume. Nu am făcut nicio pregătire nici în casă. Amândoi suntem foarte fericiţi pentru că amândoi ne doream foarte mult acest lucru. Chiar el este cel care a spus: "Da, hai să ne facem o familie frumoasă şi fericită". Nu mai am ce să-mi doresc. Tot ce mi-am dorit s-a îndeplinit. Mama este cea care se bucură cel mai mult. Ea va fi mereu aproape de mine şi tocmai de asta voi putea să revin foarte repede la muncă pentru că ea mă va ajuta", a declarat Andreea Bălan. vezi mai multe...
sursa:cancan.ro

Stiri mai vechi: