Joi12082022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Mesajul lăsat de prințesa Diana fiului ei, prințul William

p dMulți dintre cei care au vorbit cu Prințesa Diana în ultima perioadă a vieții ei, susțin că Lady Di și-ar fi presimțit moartea. Una dintre cele mai iubite fețe regale a lăsat chiar un mesaj de suflet primului ei născut, Prințul William, pe o casetă veche

În înregistrare, cea care a fost supranumită ”Prințesa Inimilor” și care a murit, împreună cu iubitul ei, omul de afaceri Dodi al-Fayed într-un tragic accident rutier în Paris, pe 31 august 1997, îi dă câteva sfaturi de viață Prințului William, dar și viitoarei sale soții pe care Diana nici măcar nu o întâlnise.

Prințesa Diana a avut o presimțire că nu va mai trăi să-l vadă pe William la casa lui, așa că i-a lăsat înregistrarea cu limbă de moarte când încă el era mic și nici măcar nu o întâlnise pe Kate Middleton.

Iată care este mesajul transmis de Lady Di pentru William și viitoarea lui soție:
”Știu că vei fi frumoasă, deșteaptă și independentă. Știu că te-aș adora și ne-am împrieteni pe loc. Cred că ești o persoană cu adevărat specială. Dacă nu ai fi, nu ai fi devenit soția lui William.

Să fii soție de prinț și viitoare regină este foarte greu. Caută să pui căsătoria mai presus de orice titlu nobiliar și presiune publică”, spune Diana în mesaj, prezicând parcă și faptul că fiul său și soția lui îi vor dărui mai mult de un nepot. vezi mai multe...
sursa:libertatea.ro

Stiri mai vechi: