Joi12012022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Se mărită fata cea mică a lui Vadim Tudor la nici 9 luni de la moartea lui?

nici 9În 14 septembrie 2015, Corneliu Vadim Tudor a murit din cauza unui infarct, iar în urma lui au rămas soția și două fiice îndurerate, care au fost nevoite să se lupte cu gurile rele și cu datoriile. Acum, la 8 luni trecute de la tragedia din familia "Tribunului", se zvonește că Eugenia (Jeni), fata cea mică, s-ar pregăti de măritiș.

Jeni are o relație stabilă cu Tibi, un antrenor de fitness, cu care este de câțiva ani, dar a spus că nu are gânduri de căsătorie, cel puțin deocamdată. Invitată la "Teo Show", miercuri, 18 mai, alături de sora sa, Lidia, Eugenia a declarat: "Am doar 21 de ani, nu aș putea să mă mărit acum. Peste o lună îmi dau licența, iar iubitul meu urmează o a doua facultate. Tatăl meu a murit acum aproape nouă luni, cum aș putea să fac asta?!"

Fostul lider al Partidului România Mare nu l-a întâlnit pe iubitul fiicei sale, după cum ea însăși a mărturisit. Mai mult, zvonurile cum că relația dintre ea și instructorul de fitness ar fi de vină pentru moartea politicianului au întristat-o profund pe mezina familiei Tudor: "Tata nu l-a cunoscut pe Tibi, iubitul meu, nu-i plăcea să deschidă astfel de subiecte. Era un gen de om mai dificil și nu cred că i-ar fi plăcut să deschidă subiectul ăsta. Nu m-a întrebat dacă am pe cineva, în ultima vreme era plin de probleme. Nu poți să pui pe umerii mei că tatăl meu a murit.  Tatăl meu a făcut 22 de infarcturi, a avut probelem foarte grave cu inima și nu a vrut să meargă la medic. Am avut o răbufnire la un momennt dat, am avut o discuție normală și am rezolvat problemele cu tatăl meu." vezi mai multe...
sursa:click.ro

Stiri mai vechi: