Sam10012022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Cu cine se iubeşte fiul lui Silviu Prigoană

iub cop luiFiul mijlociu al lui Silviu Prigoană simte fluturaşi în stomac. Tânărul iubește din nou cu pasiune. Blonda care pare să-i fi furat inima lui Silvius e Roxana Luşneac. Are 26 de ani, e un cunoscut astrolog cu apariții în diverse emisiuni mondeen și s-a remarcat prin predicțiile care s-au adeverit în numeroase cazuri, cum ar fi Andreea Bălan și Bianca Drăgușanu.

Cei doi „porumbei” s-au întâlnit, la o cunoscută cafenea din zona Dorobanţilor, iar fotoreporterii au surprins imagini savuroase sărutându-se și schimbând gesturi și priviri tandre. La 25 de ani, Silvius Prigoană se ocupă de administrarea afacerilor tatălui său. Surse din preajma cuplului vorbesc despre relația lor ca fiind una extrem de serioasă, Roxana și Silvius având chiar și vacanțe programate împreună.

Silvius nu a dorit să comenteze, însă, în schimb, Roxana a dat tot din casă. "Ne cunoaștem de trei ani, ne-am plăcut de la început, dar am fost prieteni. El a avut relații și eu am fost lângă el, ca astrolog, cu sfaturi. Apoi, ușor-ușor, s-a legat și o relație... într-un moment când și eu am fost singură, despărțită și dezamăgită, iar el la fel. Fiind amândoi persoane publice, ne-am înțeles. N-am căutat să devin cunoscută, pentru că deja apar la tv. Am făcut astrograma și suntem compatibili, chiar dacă până acum n-am avut curaj să dăm curs unei relații. După prima cafea a urmat a doua și tot așa... Suntem foarte familiști și la noi a contat în primul rând ca părinții să fie de acord, fără acordul lor nu facem nimic. Avem planuri pe termen scurt, e prea devreme să discutăm despre căsătorie. Contează că suntem fericiți”, a spus tânăra pentru aceeaşi sursă. vezi mai multe...
sursa:click.ro

Stiri mai vechi: