Ma11292022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Gestul radical al Gabrielei Cristea! A făcut asta ca să-l înfunde pe Marcel Toader

infundeNu se lasă până nu-l face pe fostul ei soţ să plătească şi ultimul leuţ pe care i l-ar datora. Gabriela Cristea a scos din buzunar aproape 20.000 de lei pentru a putea începe procesul, prin care speră să obţină de la Marcel Toader cei 400.000 de euro pe care acesta i-ar fi luat din conturile ei.

Prezentatoarea de la Kanal D, Gabriela Cristea (41 de ani), încearcă încă de anul trecut să-l aducă pe fostul ei soţ, Marcel Toader (53 de ani), în faţa judecătorilor. Şi asta pentru că afaceristul i-ar fi luat în timpul căsniciei din conturi, fără ca ea să ştie, mai multe sume, în total 400.000 de euro. Dispariţia banilor ar fi constatat-o abia în 2013, după ce a divorţat de Marcel Toader.

Atunci, vedeta ar fi cerut de la bancă un extras de cont şi a avut neplăcuta surpriză să constate că îi lipsea o mare parte din banii pe care îi strânsese. Gabriela Cristea a tot încercat să-şi recupereze banii de la fostul ei soţ, mai ales că a început să-şi construiască împreună cu actualul soţ, Tavi Clonda, casa mult visată, în apropiere de Bucureşti. Pentru că Marcel Toader nici nu a vrut să audă de restituirea vreunei sume, Gabriela a apelat la judecători. Însă, pentru începerea procesului, vedeta era nevoită să achite o taxă judiciară de timbru, în valoare de aproape 20.000 de lei. Gabriela a încercat încă de anul trecut să-i convingă pe judecători să reducă valoarea acestei taxe, însă toate demersurile au fost în zadar. Sătulă să tot aştepte un răspuns favorabil, Gabriela Cristea a achitat zilele trecute aceşti bani.

”A fost făcută cererea de ajutor public judiciar, însă în cele din urmă s-a renunţat la ea. Gabriela a plătit recent aproape  20.000 de lei. Acum, trebuie să-i fie trimisă lui Marcel Toader cererea de chemare în judecată, el să-şi pregătească apărarea şi să se fixeze un termen de judecată”, au declarat pentru Click! surse din apropierea Gabrielei Cristea. Aşa că procesul va începe cât de curând.
Gabriela Cristea s-a măritat anul trecut

După mariajul eşuat cu Marcel Toader, Gabriela Cristea şi-a găsit liniştea chiar în braţele colegului ei de emisiune, Tavi Clonda. Se pare că acesta s-a dovedit a fi un bărbat mult mai bun decât Toader, căci, pe 30 aprilie 2015, la un an şi jumătate de când s-au cuplat, Gabriela şi Tavi s-au căsătorit. Coincidenţa a făcut ca în acelaşi an şi fostul soţ al Gabrielei să se recăsătorească, solista de muzică populară Maria Constantin fiind aleasa lui. vezi mai multe...
sursa:clik.ro

Stiri mai vechi: