Dum11272022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Reacţia Valentinei Pelinel, când a aflat că soţia lui Borcea ar fi însărcinată cu al treilea copil

3 copZvonurile potrivit cărora Alina Vidican ar fi însărcinată cu cel de-al treilea copil o lasă rece pe Valentina Peline. Blonda, şi ea gravidă cu un bebeluş al cărui tată ar fi fostul boss dinamovist, nu pare interesată de aceste speculaţii.

Însărcinată în aproape nouă luni cu un bebeluş al cărui tată ar fi, după spusele lui Gigi Becali, Cristi Borcea, Valentina Pelinel a aflat, astăzi, o veste neşteptată: şi Alina Vidican ar fi gravidă, tot cu fostul boss de la Dinamo, pe care l-a vizitat în puşcărie înainte de a pleca în America.

Faptul că doamna Borcea ar urma să nască cel de-al treilea copil al lui Cristi Borcea a lăsat-o indiferentă pe Valentina Pelinel.

„Eu nu vorbesc de alte persoane. Eu vorbesc de mine, de bebeluş poznaş, ce fac alţii nu e problema mea. Când ai zvonuri de mine, eu vin cu dovezi şi vorbesc despre ele. Aşa că oricând aveţi ceva de mine, vin şi lămurim. Eu sunt transparentă, nu am nimic de ascuns. Chestiile nespuse sunt de ordin intim, de viaţă personală”, a spus Pelinel, la Antena Stars, atunci când a fost întrebată ce părere are despre faptul că Alina Vidican ar fi însărcinată. vezi mai multe...
sursa:libertatea.ro

Stiri mai vechi: