Ma09272022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Ultima ora:
Back Sunteți aici:Home

Articole

Pe ce bărbat dotat a pus Andreea Bălan mâna!

ben aFace ce face şi numai de bărbaţi frumoşi se înconjoară Andreea Bălan! De data aceasta, ea a pus mâna pe cel mai frumos model american, care, pe lângă că arată foarte bine, este şi foarte… dotat.

Andreea Bălan a plecat tocmai în America, în urmă cu o lună, pentru a filma un videoclip pentru piesa “Carusel”. Pentru asta, a închiriat un întreg restaurant cu mâncare fast food. Iar protagonistul clipului, pe care l-a ales din fotografii, este un bărbat după care multe doamne şi domnişoare vor ofta. Edward Aninaru, celebrul fotograf al vedetelor de renume mondial, i-a prezentat artistei o serie de imagini cu modele din America, iar Andreei i s-a pus pata pe Ben Schreen, unul dintre finaliştii de la “America's Next Top Model”, concurs ce desemnează cele mai frumoase modele din SUA şi din lume.

benAre cu ce să se laude

Ben a bifat deja campanii pentru Calvin Klein şi a jucat în câteva filme cu vampiri.

Pentru noul ei clip, Adreea s-a inspirat din perioada anilor '60. Şi pentru că a vrut ceva memorabil, ea a strâns multe poze cu Marilyn Monroe pe care le-a arătat make-up artiştilor şi hair-stylistilor americani, care au dat un aer modern acestui look retro. Noul single va fi lansat miercuri, la 17:00, pe pagina de Facebook a Andreei Bălan. vezi mai multe...
sursa:click.ro

Stiri mai vechi: