Dum11272022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Ce o așteaptă pe Alina Vidican când se va întoarce în țară! Dezvăluiri EXCLUSIVE

asteaptaDintr-un moment într-altul, Alina Vidican se va întoarce în România pentru a-și regla, odată pentru totodeauna, conturile cu Cristi Borcea și pentru a parafa înțelegerea cu privire la divorțul lor. Dar, până când se va prezenta în fața notarului, actuala soție a fostului acționar dinamovist va avea parte de o surpriză din partea familiei ei.

La Timișoara, pregătirile pentru reîntoarcerea Alinei Vidican sunt în toi. Mai exact, spun sursele noastre, mama acesteia este pregătită să o întâmpine pe fiica ei cu tot felul de surprize. Iar printre acestea se numără și o petrecere surpriză la care va lua parte întreaga familie și, evident, mâncărurile favorite ale Alinei, delicatese pe care aceasta, la Miami, nu prea are ocazia atât de des să le guste: salată de vinete și salată beouf, ca ”la mama acasă”.

n altă ordine de idei, toate aceste pregătiri, ne-au dezvăluit apropiați ai familiei Alinei, sunt făcute pentru a nu o lăsa pe Alina să aibă timp să se deprime, să se gândească la problemele în căsnicie care au condus la inevitabilul divorț dintre ea și Cristi Borcea. Evident, după ce va reveni în țară și își va îmbrățișa familia la petrecerea care este organizată în cinstea ei, Alina va merge să ”inspecteze” apartamentul în care va locui, aflat acum în renovare.
De la începutul anului, atunci când a făcut anunțul că este însărcinată, despre relația dintre Valentina Pelinel și Cristi Borcea s-a tot vorbit, cu atât mai mult cu cât fostul acționar dinamovist a decis să divorțeze de cea de-a doua lui soție, timișoreanca Alina Vidican. De altfel, aceasta a plecat, acum mai bine de o lună, din România, stabilindu-se pentru o bună perioadă de vreme la Miami, ea urmând să revină în țară pentru a semna actele divorțului de fostul acționar dinamovist. vezi mai multe...
sursa:spynews.ro

Stiri mai vechi: