Dum11272022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Necazurile se țin scai de ea. Cristina Spătar este din nou la ananghie, dar nu apelează la soțul ei de frică

pa 1De aproape 6 luni, Cristina Spătar trăiește un adevărat coșmar și pare că nu mai are cale de ieșire. Oricât încearcă să se pună pe picioare, cântăreața are parte doar de momente neplăcute. Cel mai recent necaz i s-a întâmplat acum câteva zile, iar paguba se ridică undeva la 1000 de euro.

De aproape 6 luni, Cristina Spătar trăiește un adevărat coșmar și pare că nu mai are cale de ieșire. Oricât încearcă să se pună pe picioare, cântăreața are parte doar de momente neplăcute. Cel mai recent necaz i s-a întâmplat acum câteva zile, iar paguba se ridică undeva la 1000 de euro.

cristina_spatar_21_671abeca5b

Când credea că lucrurile încep să se așeze în viața ei, mai ales că relația cu Alin pare să se îmbunătățească, Cristina Spătar a primit o nouă „lovitură”. De această dată din punct de vedere financiar. Cântăreața și-a sfâșiat cauciucul și și-a distrus roata de la mașina primită în dar de la soțul ei, într-o gropă adâncă și lipsa banilor pentru reparații au transformat-o în pieton.

„Venind spre casă, am avut surpriza să găsesc o stradă apropiată casei mele „decopertată” pe alocuri și fără semnalizare. Asta, da surpriză. Cântăm și punem cauciucuri la mașină…”, a scris Cristina pe un site de socializare. vezi mai multe...
sursa:libertatea.ro

Stiri mai vechi: