Joi09292022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Ultima ora:
Back Sunteți aici:Home

Articole

A făcut-o geloasă cu "fotomodela"! Cum a apărut Cocoş la o zi după ce Udrea a anunţat că e singură

o zi dupa ”Domnii preferă blondele”, este titlul unui film celebru. Dar şi al unei realităţi celebre, româneşti: după ce a fost lovit mai ceva ca dinozaurii de meteorul iubirii politico-economice, Elena Udrea, Dorin Cocoş s-a reorientat către o altă blondă VOLUPTUOASĂ. Am pus bine u-urile, doamna profesoară? (Avem noi o profesoară de română blondă, nu ştiţi voi...)

Despărţirea când îi vine, dau amanta de pe mine

N-am pomenit întâmplător de Elena Udrea. Nu mai devreme de joia trecută, fosta blondă de la Cotroceni a anuntat cã s-a despărţit de iubit (VEZI AICI). După aproape un sezon împreună (vară-toamnă-iarnă), primăvara a venit cu ghinion pentru Elena şi Valentin Chifu. ”Ne-am despărţit, eu şi Valentin nu mai suntem împreună. Asta e! Am rămas însă prieteni, locuim în acelaşi cartier, la un bloc distanţă”, a declarat fostul ministru.

Ca din întâmplare, noaptea următoare, Dorin Cocoş a decis să impresioneze cu iubita în club. Raluca şi Dorin Cocoş (de fapt, mai mult un fel de COCOŞEL, pentru că e mult mai slab de la o vreme) au petrecut în club până la ora 4. 4 dimineaţa, să ne înţelegem.

 Dorin s-a dat Cocoş în club

Dorin a fumat, a băut şi, în final, a condus-o elegant pe Raluca Miu la taxi, spre casă, în jurul orei 4. Poate că, lovit de vreo revelaţie, Cocoş a realizat că noua lui prietenă ar putea să-i fie fiică (fiind, de altfel, de aceeaşi vârstă cu Alin, fiul), şi a hotărât să nu consume nici un fel de dragoste în respectiva noapte.

E doar o coincidenţă faptul că Dorin şi Raluca s-au afişat la o zi după ce Elena a devenit disponibilă? Ne îndoim serios. Gelozia e un sentiment puternic, pe care te poţi baza. Aşa s-o fi gândit şi Dorin, pe care ne aşteptăm (de ce nu?!) să-l vedem iarăşi cu Elena. vezi mai multe...
sursa:cancan.ro

Stiri mai vechi: