Ma09272022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Ultima ora:
Back Sunteți aici:Home

Articole

Vântur «s-a gătit» de 3.000 € pentru prima ieşire cu iubitul indian

prima iesireGata, au terminat cu joaca şi nu-şi mai ascund amorul! La 4 ani şi jumătate de când s-au cunoscut şi după o iubire încâlcită ca un film de Bollywood, Iulia Vântur şi Salman Khan şi-au afişat relaţia în văzul tuturor. Vineri, în Mumbai, ei au participat la nunta actriţei Preity Zinta şi au acaparat cu totul evenimentul.

Ultima săptămână a fost una importantă pentru Iulia Vântur (35 de ani) sau Lulia, aşa cum o tot numesc jurnaliştii din India. Românca a avut parte de două ieşiri importante în India, alături de influenta familie Khan. Prima a fost joia trecută, pe aeroportul din Mumbai, alături de mama lui Salman Khan (50 de ani).

 Cele două se ţineau de mână, semn că blondina noastră a intrat bine în inima “soacrei” Sushila Charak. Cea de-a doua ieşire s-a petrecut vineri noapte, când Iulia şi Salman au mers împreună, ca un adevărat cuplu, la nunta actriţei Preity Zinta cu alesul ei, afaceristul Gene Goodenough.

Ei bine, şi dacă Iulia se plângea de insistenţii fotoreporteri şi cameramani din România, în India a fost cu adevărat prăpăd. Zeci de jurnalişti au încolţit-o şi au orbit-o cu bliţurile, românca noastră fiind o adevărată atracţie pentru cei de acolo. E blondă, cu ochii albaştri, tenul alb şi cu un trup de zeiţă. Dar şi ţinuta ei a fost ca un magnet pentru fotografi. Pentru nunta respectivă - practic, prima ieşire oficială cu Salman Khan - vedeta PRO TV s-a pregătit ca la carte, iar noi am aflat toate detaliile. Rochia bleumarin cu inserţii de paiete a costat 1.500 de euro şi a fost achiziţionată de la o firmă celebră, care face furori în India: Falguni & Shane Peacock. Apoi, românca a mers la coafor şi şi-a lăsat pletele de Cosânzeană pe mâinile pricepute ale hair-stylistei Seema Mane, căutată la Bollywood de mai toate actriţele importante. Astfel, pentru păr, machiaj şi bijuteriile din aur alb, o brăţară şi cercei lungi, se pare că Iulia a mai investit încă 1.500 de euro, deci întreaga ţinută, cu tot cu accesorii, se ridică la 3.000 de euro. A meritat, căci a strălucit la braţul bărbatului iubit. vezi mai multe...
sursa:click.ro

Stiri mai vechi: