Ma09272022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Ultima ora:
Back Sunteți aici:Home

Articole

Motivul pentru care Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean nu fac încă un copil

nu gandescDupă o nuntă de vis și două petreceri de pomină, care au marcat momentul în orașele natale ale mirilor, Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean au devenit „abonați” la cumetriile prietenilor.

Actrița și soțul ei sunt antamați de amicii lor la botezurile moștenitorilor, știut fiind faptul că amândoi iubesc copiii și că își iau în serios rolurile de părinți spirituali. Dacă blonda are o experiență mai mare, ea nășind bebeluși și înainte de a fi căsătorită, iată că și partenerul ei de viață este încântat de noua ipostază.

“Întotdeauna este o binecuvântare să fii numit părinte spiritual. Este o responsabilitate foarte mare, pe care eu și Cosmin știm să ne-o luăm, nu e ceva la modă sau ceva cu ce să mă laud. Am mai botezat împreună un băiețel. Suntem la a doua experiență împreună”, a declarat, pentru Libertatea, Laura Cosoi. Cu atâția copiii în jurul ei, nu este de mirare de ce vedeta nu se grăbește să devină mamă cât mai repede. Îi surâde ideea, dar preferă să nu forțeze lucrurile.

    “Ne școlim pe finuți, ne școlim pe frățiori, dar sunt convinsă că atunci când o să vină, o să știm ce o să avem de făcut. E într-un plan de viitor, întotdeauna a fost în plan că ne dorim copii”, a conchis blonda, semn că nu există presiuni în acest sens. vezi mai multe...
sursa:libertatea.ro

Stiri mai vechi: