Sam10012022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Aparitie SF in centrul Capitalei! Andreea Berecleanu si-a tras o mini-masina care atrage toate privirile

min mas"Ciudatenia" este un vehicul electric aparut de cativa ani in Romania, un mijloc de deplasare care castiga din ce in ce mai multi adepti.

Paparazzi WOWbiz.ro au ramas surprinsi sa vada micuta masina, aproape ascunsa intre doua autoturisme. Contrariati de ciudata aparitie, fotoreporterii au asteptat sa vada cine este proprietarului "buburuzei", iar rabdarea lor a dat roade.

Dintr-o clinica medicala, care se pare ca ii apartine, a coborat dupa cateva minute Andreea Berecleanu, bucuroasa de noua ei achizitie, una care ii permite sa se deplaseze mai lesne prin traficul infernal al Capitalei si totodata ii permite sa se descurce mai rapid cu parcarile.

Twizi, masina electrica construita de un cunoscut concern francez, dispune in pantea frontala de o trapa, care acopera cablul de incarcare, iar masina se poate bransa la orice priza de 220V. Bateria se incarca complet in 3 ore si 30 de minute, iar pretul autovehicului se invarte undeva intre 7-10.000 de euro.

Pana sa coboare la masina simpatica prezentatoare TV, un sofer imprudent a garat masina neatent si a impins lejer cu partea din fata plapanda "buburuza" a Andreei. Din fericire, impactul nu a lasat semne, in afara unei zgarieturi lejere, aproape imperceptibila. vezi mai multe...
sursa:wowbiz.ro

Stiri mai vechi: