Dum11272022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Mărimea ideală a penisului în 10 ţări: europenii pentru care lungimea chiar contează şi ţara unde pretenţiile sunt modeste

marimeaPeste 2.000 de femei şi bărbaţi din Europa şi America de Nord au participat la o cercetare în care au fost rugaţi să estimeze cât mai corect care este mărimea medie a unui penis aflat în stare erectă şi să precizeze mărimea ideală a organului sexual masculin.

În mare parte, respondenţii din SUA, Polonia, Austria, Germania, Italia, Spania, Olanda, Portugalia, Franţa şi Marea Britanie, atât femei, cât şi bărbaţi, au căzut de acord cel puţin într-una dintre privinţe: mărimea ideală a penisului a fost mereu mai are decât măsoară în mod normal un organ sexual masculin aflat în erecţie. Conform celor mai recente studii, mărimea medie a unui penis erect este 14,2 centimetri lungime.

Interesant a fost că bărbaţii au estimat mărimea medie a penisului ca fiind mai mare decât în realitate, în timp ce femeile au fost mai temperate la capitolul estimări. La fel s-a întâmplat şi când au fost rugaţi să precizeze mărimea ideală a penisului, iar bărbaţii au plusat cu cel puţin 1 centimetru faţă de femei.

Mărimea ideală în viziunea femeilor: 15.8 centimetri

În medie, femeile au considerat că lungimea organului sexual masculin atinge 13.8 centimetri, în timp ce idealul lor a fost de 15.8 centimetri. Bărbaţii, pe de altă parte, au fost de părere că penisul măsoară, de regulă, 14.1 centimentri, în condiţiile în care idealul din punctul lor de vedere ar fi de 16.6 centimetri.

Polonezii, nemulţumiţi de realitate

Dintre cele zece naţii participante la cercetare, polonezii (bărbaţi şi femei) au fost cei care au avut cele mai mari pretenţii în ceea ce priveşte mărimea ideală a penisului, cu o medie de 17.3 centimetri, în timp ce estimările referitoare la mărimea reală a unui penis s-au situat în jurul valorii de 15.7 centimetri. La polul opus s-au situat britanicii, care nu au avut pretenţii prea mari la acest capitol, cu 12.4 centimetri mărimea estimată a lungimii medii a unui penis şi 14.2 centimetri la capitolul mărimea ideală. vezi mai multe...
sursa:adevarul.ro