Mie05252022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

”Ne-am despărţit. Asta e!". ELENA UDREA s-a separat de celebrul VALENTIN, primul bărbat după despărţirea de COCOŞ

despElena Udrea a devenit în ultimii ani una dintre cele mai notorii şi influente femei din România. Şi cu o fluctuaţie nemaivăzută: de la pionul principal în regimul Băsescu, în arest în regimul Iohannis. A fost consilier prezidenţial,  ministru, s-a ales cu titulatura de “Blonda de la Cotroceni”, a devenit candidata la preşedinţie. Numai că judecătorii au trimis-o la închisoare. Fosta soţie a lui Dorin Cocoş a stat după gratii câteva luni în Penitenciarul Târgşor, apoi, în vara anului trecut, în arest la domiciliu.

În momentul în care i s-a ridicat arestul, fiind cercetată sub control judiciar, blonda a ieşit la Casa di David din Herastrau cu Valentin Chifu, iubitul ei. Se întâmpla în iunie 2015, iar acesta era primul bărbat cu care Udrea se afişa în public dupa divorţul de Dorin Cocoş. CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, a fost pe faza şi i-a fotografiat pe cei doi. Scene desprinse parcă din filmul ”Love Story” s-au derulat fix în faţa teleobiectivului CANCAN.ro. Blonda şi mai tânarul ei iubit s-au mângâiat, s-au sărutat sub clar de lună, inspiraţi fiind şi de atmosfera romantică din jur creată de lumânari şi de şampanie scumpă. Era prima dată când Elena Udrea se „dezlănţuia” în public.

”Eu sunt o persoană care crede în dragoste. El este omul care s-a aflat alături de mine în cea mai grea perioadă a vieţii mele într-un moment în care prieteni vechi au ales să se îndepărteze, să se dezică de mine. A fost la mine în vizită, la arest, şi m-a susţinut permanent. Valentin este un bărbat “din popor”, cum ar spune unii. Nu are averi de milioane, nici maşini scumpe, nici părinţi bogaţi şi nici relaţii la nivel înalt. Cunoaşte foarte bine ce înseamnă traiul modest, mai ales că în urma cu câţiva ani, locuia cu chirie”, spunea fosta consiliera a lui Traian Băsescu anul trecut. Udrea şi Vali s-au iubit toată vara, toată toamna, au continuat şi în iarna, însă ceva s-a întâmplat în primăvară, iar cei doi şi-au spus ”Adio!”. ”Ne-am desparţit, eu şi Valentin nu mai suntem împreună. Asta e! Am rămas însă prieteni, locuim în acelaşi cartier, la un bloc distanţă'”, a declarat Udrea pentru CANCAN.ro. Blonda nu a dorit să dezvăluie ce nu a mers şi de ce relaţia s-a terminat după aproape un an. vezi mai multe...
sursa:cancan.ro

Stiri mai vechi: