Mie05182022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Condiții de regină și cheltuieli de 6.000 de euro pentru Pelinel! Borcea i-a organizat nașterea din penitenciar!

nastLuna asta, ”bebeluș poznaș”, cum își alintă Valentia Pelinel copilul nenăscut, ar trebui să vadă lumina zilei. Tocmai de aceea, toate pregătirile pentru ziua cea mare au fost puse la punct, iar presupusul tătic, Cristian Borcea, s-a ocupat ca ”prințesei” lui să nu-i lipsească nimic.

Servicii VIP+ ar fi vrut Borcea pentru nașterea băiețelului pe care Valentina Pelinel îl poartă în pântece. Ideea că femeia despre care se spune că este de ceva ani centrul universului său amoros ar putea naște în barter (așa cum își arăta intenția), ar fi stârnit în el orgoliul și dorința de a-i oferi cele mai bune condiții din sistemul medical românesc. Potrivit apropiaților fostului model, aceasta nu a schimbat clinica, ci doar pachetul pe care îl avea în minte. În faza inițială, dacă ar fi mers mai departe cu discuțiile pe care le inițiase cu managementul centrului privat, costurile de aproximativ 3.000 de euro ar fi fost amortizate în baza unui contract serviciu contra serviciu. După intervenția lui Borcea, factura s-a dublat (6.000 de euro) și serviciile au trecut de la categoria VIP, la VIP+. Astfel, pe toata durata șederii ei în maternitate, Valentina va avea personal deservit – asistente care se vor ocupa exclusiv de ea și fiul ei nou-născut.

A cerut testarea dezinfectatului

Dacă ar fi să ne luăm după zvornurile care circulă prin cercurile mondene bucureștene, Borcea ar fi mers până într-acolo încât ar fi solicitat verificarea serviciilor, medicamentelor și dezinfectanților cu care Valentina Pelinel și ”bebeluș poznaș”. ”Au testat și spirtul”, spune cu mâna pe inimă o sursă din anturajul viitoarei mămici, care tocmai ce-a anunțat că a intrat în cea de-a noua lună de sarcină și că abia așteaptă ziua cea mare.

Refuză orice ajutor pe ultima sută de metri

Aflată pe ultima sută de metri cu sarcina, Valentina Pelinel și-a propus să nu dea viața peste cap familiei, așa că nu își va muta temporar mama sau sora la ea acasă, pentru a fi atent monitorizată, ci va rămâne singură, ca și până acum. “Nașa și prietenele mele stau toate foarte aproape de mine, deci ne descurcăm. Am oameni apropiați în zonă, deci sunt ok”, a declarat recent, pentru Libertatea, Valentina Pelinel. vezi mai multe...
sursa:libertatea.ro

Stiri mai vechi: