Lun06272022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

La o zi după ce Răzvan Simion a divorţat, Lidia Buble a aruncat bomba: "O să vină copilul"

vinaIeri, Răzvan Simion a semnat în sfârşit actele de divorţ, iar relaţia lui cu mai tânăra Lidia Buble merge ca pe roate. Cei doi sunt împreună non-stop , iar cântăreaţa se declară binecuvântată.

Artista spune că de doi ani se simte împlinită şi fericită, iar cariera şi viaţa amoroasă merg mai bine ca niciodată. "Am început să plâng când m-am urcat într-un mijloc de transport şi mi-am auzit piesa. Mă simt cea mai norocoasă persoană de pe Pământul acesta. Norocul înseamnă ceea ce am reuşit eu în aceşti doi ani. S-a întâmplat totul foarte repede, mă consider binecuvântată, dar şi norocoasă. Într-adevăr am muncit şi foarte mult", a declarat Lidia Buble pentru un post de televiziune.

Extrem de fericită şi cu zâmbetul pe buze, Lidia Buble a mers mai departe şi a vorbit şi despre planurile de viitor în materie de copii. "Când sunt în preajma copiilor mă schimb total, acolo sunt eu Lidia cu adevărat. Cred că o să vină şi momentul acesta (nr. un copil) dar nu ştiu când", a mai spus iubita lui Răzvan Simion.

S-a despărţit de fosta soţie în urmă cu un an

În vara lui 2015, Răzvan Simion a anunţat, în exclusivitate, pentru Spynews.ro că s-a despărţit de soţia sa, Diana, după 15 ani de mariaj. Cei doi au împreună doi copii, o fată şi un băiat. Anunţul a venit după ce presa a vuit despre o posibilă relaţie între Răzvan Simion, prezentatorul emisiunii "Neatza cu Răzvan şi Dani", şi cântăreaţa Lidia Buble.

Lidia Buble este din Deva, are nouă fraţi şi face parte dintr-o familie de penticostali, iar relaţia cu Răzvan Simion, confirmată ulterior, i-a adus succes pe plan profesional. vezi mai multe...
sursa:spynews.ro

Stiri mai vechi: