Ma11292022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Nevasta lui Prigoană: 37 de ani, 50 kg, silicoane şi 3 copii

pufoasaLa 52 de ani, Silviu Prigoană a tras lozul cel mare odată cu cea de-a 7-a însurătoare, care a avut loc pe 8 martie anul acesta. Proaspăta lui soţie, de care e îndrăgostit peste urechi, arată mai degrabă a fotomodel, căci la 37 de ani şi după trei naşteri, Mihaela Botezatu are măsuri ideale, 90-60-90. Blonda ne-a spus secretele ei.

Şi Adriana Bahmuţeanu a înflorit după despărţirea de Silviu Prigoană, dar şi lui îi merge strună! Mai ales în amor, căci a reuşit să cucerească o femeie straşnică şi la minte, şi la trup. A fost nevoie de o singură întâlnire cu Mihaela Botezatu, ca apoi politicianul să n-o mai scape din mâini pe femeia mai tânără cu 15 ani decât el. Are 37 de ani şi arată mai degrabă a fotomodel, deşi a născut de trei ori. Părul blond, silueta în formă de clepsidră, sânii fermi şi faţa de zână l-au ”topit” din prima pe Prigoană. În plus, Mihaela este o femeie extrem de atentă cu imaginea ei, aşa că după ce a alăptat, ”Mia”, cum o alintă prietenii, a apelat la estetician pentru a-şi ridica sânii. Are dimensiuni de manechin, 90-60-90 (bust talie şi şolduri), cântăreşte doar 50 kg, iar blondina ne-a dezvăluit secretele ei. ”Am fost tot timpul mai slăbuţă. Înainte să rămân gravidă aveam 48 kg, iar în sarcină am luat doar 7 kg. Nu fac absolut nimic special. Mănânc dulciuri, în fiecare zi câte o prăjitură şi câte o ciocolată, salate foarte multe, supe şi peşte. Nu am făcut niciodată sport, pentru că zilnic robotesc pentru cei trei copii ai mei, încât sala e un vis. Aş vrea să am şi eu timp de mine, dar nu pot. Îmi mai fac câte o mască acasă, pentru faţă, iar pentru corp folosesc ulei şi creme preparate în Israel”, a declarat, pentru Click!, proaspăta doamnă Prigoană. Mihaela nu este doar frumoasă, ci şi o femeie independentă. A deţinut o cofetărie în Făgăraş, a absolvit un curs de terapeut în Germania, specializându-se în terapia Dorn (metodă naturală de îndreptare şi reaşezare a coloanei şi a încheieturilor), iar acum se pregăteşte să dezvolte o nouă afacere.


El are patru copii, ea trei

La patru luni după divorţul de Adriana Bahmuţeanu, Silviu Priogoană a cunoscut-o pe Mihaela, prin intermediul unor buni prieteni. Frumoasa blondină este din Sibiu, este divorţată şi este mămica a trei copii: Ionuţ (8 ani), Ana Maria (7 ani) şi Alexandra (6 ani). Afaceristul are şi el patru copii din căsniciile anterioare. Pe Honorius (27 de ani), Silvius (24 de ani), şi din căsnicia cu Adriana Bahmuţeanu, pe Maximus (7 ani) şi pe Eduard (5 ani şi jumătate). vezi mai multe...
sursa:click.ro

Stiri mai vechi: