Ma09272022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Ultima ora:
Back Sunteți aici:Home

Articole

Ce iniţiative sexuale au femeile care obţin ce vor în pat

ini sexDacă “doamnă în societate şi sălbatică în pat” nu e doar o expresie pentru tine, trebuie să ai neapărat în vedere şi câteva iniţiative sexuale specifice femeilor care ştiu ce vor şi, mai ales, primesc ce vor în pat!

De fapt, orice bărbat îşi doreşte o femeie care să fie adepta expresiei “gospodină în bucătărie, doamnă în societate şi sălbatică în pat”. Vrea o femeie care să facă impresie bună mamei şi prietenilor lui, dar după ce ei nu mai sunt prin preajmă, aceeaşi femeie să ştie cum să-i provoace plăcerea pe care o caută într-o partidă de sex.

Dacă vrei să fii şi tu una din femeile ideale, în timpul sexului sau când te simţi sexy inspiră-te din iniţiativele sexuale fierbinţi ale femeilor care obţin deja tot ce îşi doresc în pat, pentru că ştiu cum să-şi “modeleze” iubitul! Fii o fată rea şi arată-i ce poţi!
Pisica blândă zgârie rău

Când el stă deasupra ta, mai ales în poziţia Misionarul, ai două variante: eşti fată cuminte şi îl mângâi pe spate sau, eşti o fată rea şi îţi mişti degetele de-a lungul spatelui, îi mângâi fesele sau le apeşi cu picioarele şi, mai ales, îi apeşi fesele şi spatele cu unghiile. Dacă îi place aşa, mergi mai departe şi chiar zgârie-l uşor sau înfige-ţi degetele în spatele lui dacă ajungi la orgasm într-o poziţie în care el stă deasupra. vezi mai multe...
sursa:libertatea.ro