Mie09282022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Ultima ora:
Back Sunteți aici:Home

Articole

Plasat în detenţie la domiciliu, TRUICĂ a ”fugit” din arest cu iubita, la biserică!

f iubRemus Truică, cunoscut publicului atât pentru relaţia cu faimoasa Patricia Kaas, cât şi pentru dosarul DNA “Ferma Băneasa”, a lăsat căile greşite deoparte şi a pornit pe drumul căinţei.

Numele lui a fost unul dintre cele cu rezonanţă în dosarul DNA, ancheta privind retrocedările ilegale implicându-l inclusiv pe Prinţul Paul. Înainte să fie cercetat de către magistraţi, Remus Truică era cunoscut drept fostul şef de cabinet al lui Adrian Năstase, dar şi ca norocosul ce a avut-o în pat pe faimoasa Patricia Kaas. Această aventură însă l-a costat scump, iar divorţul milionarului de soţia sa a fost urmat de o luptă crâncenă pentru custodia celor două fiice.

În cele din urmă, instanţa a decis ca în cazul lui Remus Truică să se aplice măsura arestului la domiciliu, iar în urmă cu o lună s-a respins şi cererea procurorilor DNA de a fi modificată decizia iniţială şi să se aplice măsura arestului preventiv. În perioada care a trecut de la începutul problemelor cu justiţia, “băiatul rău” Truică pare că şi-a regăsit în sfârşit liniştea sufletească, ba chiar s-a îndrăgostit din nou.
În zi de sărbătoare, de Sfântul Gheorghe, lui Remus Truică i-a fost aprobată cererea făcută de acesta pentru a merge la biserica din Snagov. Data de 23 aprilie nu a fost însă un eveniment ieşit din comun pentru cei prezenţi la slujba de duminică, deoarece Remus Truică, împreună cu iubita sa, merge regulat acolo. Preoţii şi oamenii simpli din zonă au doar cuvinte de bine de spus despre cei doi, aceştia respectând cu sfinţenie toate obiceiurile religioase. vezi mai multe...
sursa:libertatea.ro

Stiri mai vechi: