Sam10012022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Vica jură că s-a făcut fată cuminte. S-a lepădat de cluburi!

lepadatO dată cu trecerea anilor, Vica Blochina a realizat că trebuie să profite mai mult de cei din jurul ei și să lase distracțiile pe un plan secund. Mai mult, conștientă că nu mai are 20 de ani, fosta dansatoare știe că organismul ei se reface mai greu după o seară de pomină, așa că a renunțat complet la viața de noapte.

Ajunsă la 40 de ani, Vica Blochina jură că nu mai vrea să audă de cluburi, mărturisind că s-a distrat mai mult decât suficient la viața ei și că acum preferă să stea cât mai mult cu Edan, fiul său.

”Tot caut să plecăm pe undeva, dar nu găsesc niciun avion. Am vrut să mergem în Cipru sau în Malta și acum suntem pe lista de așteptare, dacă o să găsesc o să plec, dacă nu, o să fac Paștele aici, cu prietenii. La mare sigur nu o să ajung. Nu-mi mai plac deloc cluburile. Și cluburile și viața asta de noapte au vârsta lor cumva. E bine să experimentezi, mi-a plăcut foarte mult să ies. Aș minți să zic că vai, eram fata aia care a stat în casă! Nu, am ieșit peste tot, dar acum, gata! Mă culc mai devreme, am grijă mai mult de mine, de pungile de la ochi”, a declarat Vica.

Nu concepe să mai plece undeva fără fiul ei

Vica profită de faptul că fiul ei este într-o perioadă în care se arată extrem de atașat de ea, de drăgăstos, și vrea să-i fie mereu alături. ”Din ce crește, paradoxal, mai mult vreau să stau cu el și nu mai plec în nicio deplasare fără el. Tot timpul vreau să fiu acolo, să fiu cu el. Poate că și pentru că am muncit foarte mult, nu am putut să fiu aproape, iar acum am mai mult timp liber și e și el mai mare. Profit că acum este drăgăstos, dar cred că o să-l țină cam un an”, a mai completat lituanianca. vezi mai multe...
sursa:libertatea.ro

Stiri mai vechi: