Sam10012022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Oana Roman recunoaște că este o fire imposibilă: ”Decât să se ajungă la bătaie, mai bine singură!”

batemDupă cinci ani de pauză, timp în care a organizat doar propria nuntă și botezul fiicei sale, Isabela, Oana Roman a revenit în branșă și se dedică, din nou, PR-ului. Deși îi este oarecum greu, fiica lui Petre Roman preferă să lucreze singură, deoarece recunoaște că este o fire imposibilă.

Serile trecute, Oana Roman a organizat un prim eveniment, după o pauză de câțiva ani, la care și-a chemat familia, prietenii, dar și vedete autohtone. Emoționată și extrem de agitată, Oana s-a calmat abia după ce a început evenimentul.

”A fost o revenire foarte mult așteptată de mine. Chiar îmi era dor de emoții, de adrenalină. Am făcut zeci și zeci de evenimente, dar la fiecare am aceleași emoții, mai ales că acesta vine după cinci ani de pauză”, a declarat Oana Roman pentru LIBERTATEA, completând că, deși este PR cu diplomă și lucrează de ani buni, nu și-a dorit să facă o agenție, de teamă să nu ajungă să se ia la bătaie cu angajații.

„Eu nu mi-am făcut o mare agenție pentru că nu mi-am dorit asta. Eu sunt extrem de dificilă când muncesc, nu cred că m-ar suporta foarte mulți și atunci încerc să fac singură cât pot de mult pentru că altfel aș certa, aș ajunge probabil să mă bat la propriu cu oamenii din echipă pentru că sunt extraordinar de exigentă când vine vorba de ce e de făcut și dacă nu pun eu mâna mi se pare că nu e bine. E un pic complicat”, a mai spus Oana. vezi mai multe...
sursa:libertatea.ro

Stiri mai vechi: