Vi03052021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

5 posibile motive pentru care bărbații nu stau prea mult cu Mădălina Ghenea

moCând spui Mădălina Ghenea, mai mult de jumătate dintre persoanele din România (toți bărbații și câteva mii de femei) leșină instant. E tânără, frumoasă de pică, pare și deșteaptă, mai e și prietenă cu Antonia. Dar Madi a noastră e posibil să aibă cel puțin una dintre problemele de mai jos de nu a ajuns ea în fața altarului cu niciunul dintre bărbații super celebri care i-au trecut… prin suflet.

Sforăie

Toate ca toate, dar dragostea mai trece și prin somn. Și cea mai îndrăgostită persoană din lume se transformă într-o adevărată acritură fără cel puțin 7 ore de odihnă pe noapte.

Uită să tragă apa la toaletă

Parfumurile scumpe i-or dezmierda simțurile bărbatului, dar nu-l fac nici orb, nici lipsit de miros. Și dacă nu e vreun pasionat de digestia mamiferelor, chiar nu-l interesează cum arată nu știu ce smoothie mega sănătos după ce și-a făcut organismul treaba cu el. Nici măcar când vine vorba de organismul Mădălinei Ghenea.

Are unghii încarnate

Serios acum, am văzut-o cu toții în toată splendoarea și poate ne-a fost distrasă atenția de la degetele de la picioare. A fost cineva pe fază sau revedem toți “Youth”?

Înjură

Și o face de fiecare dată în mai multe limbi, ca să arate câte știe, pentru că… româncă. Scuze, Mădă, nimic personal. E ciudat să ieși în lume cu una care pare să aibă sindromul Tourette.

E lesbi

DiCaprio, Butler, Fassbender. Cam ce-a fost Drăgușanca pentru Botezatu. Doar că Mădălina a acționat ca o profesionistă. În altă ligă. Fără greșeli.

Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare. vezi mai multe...
sursa:libertatea.ro

Stiri mai vechi: