Joi12082022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Ștefan Bănică jr. a preferat banii în locul tradiționalei mese alături de iubită. A ”vândut” Paștele pe 10.000 de euro!

ndȘtefan Bănică se numără printre puținii artiști care vor cânta și de Paște, dar acest ”sacrificiu” îi va aduce însă bani frumoși în cont.

Majoritatea artiștilor de la noi se vor putea bucura în liniște de Sfintele Sărbători de Paște, alături de cei dragi. Au liber de la cântări, cu sau fără voia lor și vor profita din plin de acest lucru. Ei bine, Ștefan Bănică jr va munci însă chiar și duminică! Artistul a acceptat să urce pe scena din Parcul Plumbuita pentru o sumă record, de 10.000 de euro, după ce inițial nici nu a vrut să audă de vreun concert programat chiar în ziua Paștelui! Din acest motiv, el nu va putea pleca împreună cu Lavinia, în provincie, acolo unde locuiește familia iubitei sale, cum a mai făcut. Mai mult, artistul nu va avea nici prea mult timp la dispoziție pentru partenera sa, dat fiind faptul că în preajma unui concert, până la ora acestuia, este ocupat cu repetițiile. Lavinia este însă obișnuită cu programul iubitului său, astfel că acesteia nu-i rămâne decât să-și ajute soacra la treburile casnice și să-și aștepte acasa partenerul cu toate cele specifice sărbătorii.
Și Delia produce în zi de sărbătoare

Tot de Paște, în același loc, va cânta și Delia Matache, colega lui Bănică de la masa juraților din cadrul show-ului ”X-Factor”. Artista va încasa însă o sumă ceva mai mică în comparație cu acesta, dar ceva mai mare decât tariful pe care-l percepe în mod normal, dat fiind faptul că a acceptat și ea să urce pe scenă în zi de sărbătoare. vezi mai multe...
sursa:libertatea.ro

Stiri mai vechi: