Joi12082022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Moni s-a răzbunat serios pe sora nerecunoscătoare! Și-a făcut prietena ”prințesă” în L.A. în locul ei

prieDupă ce Ramona, sora sa, a lăsat-o baltă sătulă de fițele ei, Moni a chemat-o în America pe prietena sa cea mai bună, care, deși e însărcinată, a preluat sarcinile și beneficiile Ramonei Gabor.

După ce Ramona Gabor și-a chemat tatăl în Dubai, fără a-i lansa însă această invitație și Monicăi, sora sa, pe care e încă supărată, fosta doamnă Columbeanu a contraatacat. Ea a cazat-o la moșia sa din Malibu, pe prietena ei cea mai bună, Mădălina Apostol. Aceasta se află în America de mai bine de o săptămână și, chiar dacă este însărcinată, a primit din partea Monicăi un job sezonier tentant, acela pe care cândva l-a avut și sora sa, Ramona.

Mădălina a participat la o campanie de promovare a băuturilor iubitului miliardar al amicei sale, care-i va aduce bani frumoși în cont. De asemenea, ea beneficiază de condiții de vis peste Ocean. Stă într-o vilă impunătoare, se plimbă într-o limuzină de lux și mai primește și ceva cadouri costisitoare. Recent, Moni i-a dăruit o suzetă cu cristale Swarovsky, pentru fetița pe care aceasta urmează să o nască și a cărei nașă va fi după toate probabiliățile. vezi mai multe...
sursa:libertatea.ro

Stiri mai vechi: