Joi12082022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Silviu Prigoană, gata pentru o nouă nuntă

gatA trecut prin mai multe mariaje eșuate cu Adriana Bahmuțeanu, dar Silviu Prigoană nu a renunțat la gândul căsătoriei.

Drept pentru care omul de afaceri este pregătit să calce din nou în fața altarului. De data aceasta, alături de Mihaela Botezatu. Femeia a dezvăluit că a primit inelul de logodnă și că își fac planuri de nuntă.

„Nu a fost o cerere în sine ci am discutat despre familie la vreo trei-patru luni de la începutul relației. Ne dorim copii, măcar unul. Silviu ar vrea mai mulți, vreo trei, dar vom vedea ce va vrea Dumnezeu. El își dorește foarte mult o fetiță. Încă nu am stabilit data nunții, lăsam lucrurile să decurgă de la sine. (...) Silviu mi-a făcut o mulțime de surprize. Cu o seară înainte de ziua mea am avut o masă rezervată la unul dintre cele mai frumoase hoteluri din Las Vegas, Bellagio, cu fântână dansatoare și lumini, unde am ieșit toți și ne-am simțit foarte bine. Luni am mers la un show, apoi am avut masa rezervată la un alt restaurant, unde am avut tort, mi-au cântat „La mulți ani”, iar Silviu mi-a oferit un inel superb”, a povestit Mihaela. vezi mai multe...
sursa:antena3.ro

Stiri mai vechi: