Joi12082022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Mocnește războiul în familia Gabor! Motivul pentru care Ramona nu a invitat-o pe Moni la Dubai să-și vadă tatăl

razDeși pozează în familia perfectă, extrem de unită, Ramona și Monica Gabor nu mai sunt de mult așa de apropiate. Se pare că sora cea mare, Monica, a devenit foarte răutăcioasă chiar și cu Ramona, iar cea din urmă a ales, în aceste condiții, să păstreze distanța față de ea. Drept dovadă, în momentul în care l-a chemat pe tatăl ei, Emil Gabor, în Emiratele Arabe, nici măcar nu s-a obosit să o sune și pe Monica.

Deși Emil Gabor spera să o vadă și pe Monica nu doar pe Ramona, atunci când a primit invitația de a merge în Dubai, acest lucru nu a fost posibil deoarece Ramona nici măcar nu s-a gândit să-și invite sora. Răceala dintre Moni și Ramona s-a instalat încă de acum doi, mai exact când Ramona, convinsă de sora ei, a părăsit Dubai-ul și s-a mutat cu ea în LA. Ajunsă acolo, Moni a început să-și schimbe atitudinea față de Ramona tratând-o mai degrabă ca pe o angajată decât ca pe propria soră, spun apropiații lor. Sătulă să facă doar ce îi ordona Monica și mai ales de certurile dintre ele, Ramona, care se simțea ostatică în SUA, a fugit mâncând pământul înapoi la Dubai, iar de atunci, tot evită să-și mai întâlnească sora mai mare. Cele două s-au mai intersectat doar astă vară, când Monica a fost în țară, însă mai mult de 3 zile nu au rezistat una lângă cealaltă.

O consideră o scorpie

După experiența din Los Angeles, unde era obligată să facă doar ce voia Monica, Ramona a ajuns la concluzia că angajații de la Izvorani nu o numeau degeaba „scorpie”. Așa că, în momentul în care i-a cumpărat biletul spre Dubai lui Emil Gabor, s-a gândit că dacă Moni și-ar face apariția, atunci, cu siguranță, sejurul bărbatului ar fi fost un fiasco total, nevoit fiind să asiste la certurile dintre ele. vezi mai multe...
sursa:libertatea.ro

Stiri mai vechi: