Joi12082022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Moga botează şi se însoară cu papion la gât

mogSunt în febra pregătirilor. Marius Moga şi Bianca Lăpuşte urmează să-şi boteze fiica în vârstă de şapte luni, dar şi să se cunune religios. Adepţi ai evenimentelor-surpriză, cei doi nu le-au dezvăluit nici părinţilor detalii despre cele două chefuri.

Anul trecut, pe 4 iulie, după mai bine de un an de relaţie, Marius Moga (34 de ani) s-a cununat civil cu reporterul ştirilor PRO Tv, Bianca Lăpuşte (22 de ani). Cei doi au spus ”da” la primăria din Alba-Iulia, oraşul natal al compozitorului, iar petrecerea a avut loc într-un cadru restrâns, în casa  părintească a mirelui. Evenimentul, desfăşurat în mare secret, i-a luat prin surprindere pe toţi apropiaţii. Se pare că la fel de discreţi sunt şi acum, când îşi organizează cele două evenimente importante din viaţa lor, botezul  fiicei lor şi cununia religioasă.

Culmea, nici părinţii artistului nu ştiu detalii. ”Noi aflăm ultimii când se întâmplă câte ceva. Marius nu ne-a spus nimic despre botez, nuntă, dar cred că o să ne surprindă ca şi la cununie”, a declarat Moga senior, pentru Click!

Surse din apropierea cuplului Moga ne-au mărturisit că cei doi se pregătesc în mare secret şi că au început deja să pună la punct detaliile dublului eveniment programat pentru această vară. La fel ca şi la cununia civilă, de ţinuta “Micului Mozart” ar putea fi responsabilă tot Adina Buzatu, aşa că papioanele - accesoriile preferate ale lui Moga - sunt pregătite.

”Îl îmbrac pe Marius de 6-7 ani, a purtat sute de ţinute de la mine, numărul papioanelor le-am pierdut. Este un împătimit al acestui accesoriu, dinainte ca el să fie la modă. Depinde foarte mult de locaţia pe care o va alege pentru eveniment, pentru că ţinuta se adaptează stilului petrecerii, locaţiei, invitaţilor. Spre exemplu, la cununia civilă a avut o ţinută lejeră, pentru că s-a desfăşurat acasă. A purtat o cămaşă albă, din ţesătură fină, pantaloni eleganţi, dar fără papion. Dacă evenimentul îl va face într-un hotel luxos, trebuie un smoking negru, cămaşă albă şi papion negru. Dacă vrea la piscină, atunci trebuie  ceva văratic, lejer, dar în acelaşi timp elegant. Este un bărbat cu o înălţime medie, dar având în vedere că este suplu, acest lucru nu îl dezavantajează”, ne-a spus Adina Buzatu.

Momentan, Marius, Bianca şi fiica lor, Maria, în vârstă de şapte luni, se află la Los Angeles, acolo unde compozitorul lucrează de zor cu producători de pe piaţa muzicală internaţională. S-ar părea că acesta trage tare pentru a compune piese de top, pentru a scoate bani frumoşi pentru nuntă şi botez. vezi mai multe...
sursa:click.ro

Stiri mai vechi: