Joi12082022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Cine este de fapt noul iubit al MĂDĂLINEI GHENEA! Toate detaliile despre „Prinţul întunericului“ care i-a sucit minţile modelului

arhPentru Mădălina Ghenea, dragostea nu pare să fie o prea mare problemă. După decepţia suferită din cauza celebrului Philipp Plein, frumoasa româncă pare să-şi fi găsit deja un noi iubit, care să îi aline suferinţele amoroase.

Şi nu orice iubit, ci încă un bărbat cu înclinaţii artistice, căruia Mădălina Ghenea deja pare să îi fi făcut prima dedicaţie, pe Instagram. Din câte se pare, fotomodelul a ales acum să se iubească c-un arhitect originar din Serbia.

Lui Nemanja Dulovic, românca i-a scris un mesaj pe Instagram, alături de-o fotografie c-un cuplu de lei. „Prinţul întunericului Prinţul întunericului este un domn“, a ales  Mădălina Ghenea să scrie pe reţeaua socială. Fiind o romantică incurabilă, nici nu se putea să aleagă să scrie altceva, ea alegând un citat din Shakespeare. Nemanja Dulovic nu pare să aibă mai mult de 30 de ani, asta dacă ar fi să ne luăm după anul în care şi-a finalizat studiile într-ale arhitecturii, acesta absolvind în 2013.

De asemenea, tânărul arhitect de care Mădălina Ghenea s-ar fi amorezat - la propriu - peste noapte, este amator de senzaţii tari pentru că pare să aibă o pasiune pentru motociclete, dar şi un iubitor convins al animăluţelor. Asta deoarece apare fotografiat cu mai mulţi căţei, în diverse postări de pe reţelele sociale. vezi mai multe...
sursa:cancan.ro

Stiri mai vechi: