Joi12082022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Încearcă să salveze aparenţele. Divorţul OANEI ROMAN mai atârnă de… o verighetă!

 atarnaDeşi părea că a devenit o prezenţă discretă, care se fereşte de lumina reflectoarelor, Oana Roman a revenit în ultima perioadă în atenţia mass-media.

Fiica cea mică a fostului premier Petre Roman părea că are în sfârşit ce şi-a dorit: o familie fericită. Oana a mai fost implicată într-o relaţie ce părea să ducă spre altar şi poate chiar apariţia unor copii, dar iubirea dintre ea şi Cornel Păsat s-a răcit după 7 ani. Cei doi au tot încercat să reînnoade firul dragostei, dar au ales până la urmă să rămână prieteni.

 Oana Roman s-a întâlnit însă cu Marius Elisei, s-au îndrăgostit, iar paşii următori au venit firesc. Acum sunt căsătoriţi de doi ani, au o fiică superbă, dar problemele financiare sunt la un pas să le distrugă acestora căsnicia. Chiar şi Mioara Roman a confirmat că fiica sa trece prin nişte momente extrem de grele.

Se pare că nici personalitatea Oanei nu ajută foarte mult, ea fiind recunoscută pentru caracterul dificil şi tendinţa de a deţine constant controlul în orice aspect al vieţii sale. Marius a lucrat o perioadă în afara ţării, dându-le astfel peste nas şi celor care susţin că a dorit doar beneficiile financiare atunci când s-a căsătorit cu fiica lui Petre Roman. Însă, singurătatea a făcut-o pe Oana să-l pună în faţa unei alegeri: munca din străinătate sau familia care îl aştepta acasă.

 Oana Roman a recunoscut public că este la un pas de divorţ, iar a doua lovitură a venit chiar din partea tatălui său, Petre Roman afirmând că nu îşi mai doreşte să aibă de a face cu fiica sa, în pofida faptului că aceasta i-a dăruit o nepoţică superbă. Deşi, înainte de apariţia problemelor conjugale, Oana Roman era veselă şi făcea mereu glume, în fotografii se vede cum este mult prea îngândurată pentru a da atenţie oricărui detaliu din jurul său.

În afară de îngrijorarea care i se citeşte pe chip, se mai observă un detaliu: Oana Roman poartă în continuare verigheta. Pare că aceasta nu doreşte cu nici un preţ să-şi piardă soţul, încercând din răsputeri să îşi salveze căsnicia. Se “agaţă” de simbolul de pe deget, sperând parcă într-o minune care să îl ţină aproape de ea pe tatăl fiicei sale. vezi mai multe...
sursa:cancan.ro

Stiri mai vechi: