Joi12082022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Prince a MURIT. Ultimele informatii despre decesul cantaretului

princeCântăreţul american Prince, decedat joi la 57 de ani în apropiere de Minneapolis (Minnesota, nord), a fost găsit în stare de inconştienţă într-un lift al studiourilor de înregistrare situate în reşedinţa sa, a informat şeriful comitatului Carver.

Când poliţia şi serviciile medicale de urgenţă au sosit la faţa locului după un apel telefonic, ''au găsit un bărbat adult inconştient în lift", a precizat şeriful Jim Olson într-un comunicat, citat vineri de AFP.

Echipele de salvare au încercat resuscitarea, fără succes, a spus el.

Prince Rogers Nelson a fost declarat decedat la ora locală 10.07, a mai menţionat şeriful, adăugând că o anchetă este în curs de desfăşurare pentru a determina circumstanţele morţii.

Cântăreţul a fost dus de urgenţă la spital, vinerea trecută, pentru o gripă, după cum au scris mai multe publicaţii, adăugând că avionul său privat a procedat la o aterizare de urgenţă în Illinois, pe drumul spre Minneapolis la întoarcerea din Atlanta, unde cântăreţul susţinuse două concerte.

Artistul ar fi fost tratat pentru o supradoză de opiacee cu şase zile înainte de moartea sa, afirmă site-ul TMZ specializat în informaţii despre celebrităţi.

Autopsia va fi realizată în cursul zilei de vineri, a declarat un purtător de cuvânt al institutului de medicină legală din Midwest, Martha Weaver, precizând că rezultatele preliminare ar urma să fie disponibile în câteva zile, dar că analizele - mai ales toxicologice - ar putea dura mai multe săptămâni.

Prince anunţase luna trecută că urma să îşi publice memoriile. vezi mai multe...
sursa:jurnalul.ro

Stiri mai vechi: