Ma12062022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Parcul penisurilor: turiștii se înghesuie să pozeze exponatele. GALERIE FOTO

parcAcesta este probabil cel mai ciudat parc tematic din lume și un loc unde nu este indicat să îți duci copiii minori să se joace. Pare un loc liniștit cu multă verdeață, te simți aproape de natură, dar și de...exponate neobișnuite.

Este vorba despre Parcul Haesindang, care se află în Coreea de Sud și nu, nu este o expoziție al unui „sex shop”, ci un parc tematic cu conotație sexuală, potrivit Metro.co.uk. Oriunde te-ai uita, găsești zeci de exponate care pun în evidență simbolul falic. Aceste sculpturi, unele dintre ele cu adevărat gigantice, reprezintă penisuri, majoritatea în erecție, concepute în ipostaze artistice, dar și amuzante.

În ciuda faptului că vizitarea acestui parc îi îndeamnă pe turiști să se gândească la diverse glume mai mult sau mai puțin indecente, locul ascunde o legendă și mai stranie. Se spune că în apropiere, cu mult timp în urmă, s-a înecat în mare o femeie virgină. Spiritul ei a început să bântuie de atunci satul din această regiune, iar afacerea cu pescuitul, care asigura traiul localnicilor a avut de suferit.

Aici, partea „înfricoșătoare” a poveștii se termină deoarece un pescar a avut ideea să intre în mare și să își dezvelească părțile intime, gândindu-se că în acest fel va îmbuna spiritul acelei femei. Legenda spune că imediat după ce și-a pus în aplicare ideea, pescarul a început să prindă din nou pește. De atunci, localnicii au hotărât să construiască diverse „monumente” falice pentru a îmblânzi spiritul răzbunător. vezi mai multe...
sursa:click.ro

P1

p2

p3

p4