Joi12012022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

MĂDĂLINA GHENEA a rupt tăcerea, după ce PHILIPP PLEIN a UMILIT-O ieri! „Prea multă ură! Voi...“ Modelul a luat o decizie radicală

umiPe Mădălina Ghenea a afectat-o mai tare despărţirea de Philipp Plein decât i-ar plăcea să o recunoască, însă actriţa tocmai a făcut-o, sub forma unei postări pe Instagram.

În respectiva postare, alături de o fotografie cu mesajul „Keep Calm, I’m just taking a break from social media“ (n.r.: „Calmaţi-vă, doar iau o pauză de la reţelele sociale“), Mădălina Ghenea a redactat şi o mică scrisoare. Putem doar să bănuim că respectivele rânduri îi sunt dedicate nimănui altcuiva decât lui Philipp Plein, de care s-a frumoasa româncă s-a despărţit, în urmă doar cu câteva zile.

Aşa că, Mădălina Ghenea nu a stat prea mult pe gânduri şi a scris următorul mesaj, după ce a luat decizia de a renunţa la reţelele sociale, în viitorul apropiat:

„Dragilor,

Voiam să vă anunţ că voi lua o pauză de la Instagram! Îmi voi şterge aplicaţia de pe telefon şi nu voi mai accesa nicio altă reţea socială, cel puţin nu în viitorul apropiat. E valabil şi pentru Facebook şi Twitter. E prea multă ură! Vă mulţumesc tututor pentru susţinere! Vă iubesc pe toţi!

Cu drag,

Mădălina“.

Totodată, designerul cu origini germane cu care frumoasa româncă s-a iubit aproape 2 luni de zile nu pare să fie foarte afectat de despărţire, asta pentru că Philipp Plein a postat, în această dimineaţă, aceeaşi fotografie ca fosta sa iubită, un manechin din Ucraina. vezi mai multe...
sursa:cancan.ro

Stiri mai vechi: