Vi12092022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Șoc la Hollywood! Julia Roberts, mamă la 48 de ani? Actrița ar fi însărcinată cu al patrulea copil!

copRevista americană Star susține că Julia Roberts ar fi rămas însărcinată din nou, în încercarea disperată de a-și salva mariajul cu Danny Moder.

Potrivit publicației menționate, actrița, în vârstă de 48 de ani, s-a declarat și ea șocată de marea veste, spunând că nu se aștepta să mai devină mamă la o vârstă atât de înaintată, fiind un adevărat miracol. Cu toate acestea, jurnaliștii spun că acest copil i-ar putea salva căsnicia Juliei cu Danny Moder (47 de ani), având în vedere că aceștia se află de câțiva ani la doar un pas de divorț. Se pare că aceasta ar fi gravidă în două luni.

„Julia nu și-ar fi închipuit nici în cele mai îndepărtate vise ale ei că va fi însărcinată la 48 de ani. Ea și Dani ar trebui să ia acest lucru ca un semn că trebuie să-și salveze mariajul”, a declarat un prieten apropiat al cuplului. În plus, știrea vine la scurt timp după ce Julia și soțul ei au anunțat că au decis să facă tot ce le stă în putință pentru a-și salva căsnicia.

Căsătorită din 2002 cu Danny Moder, Julia Roberts are trei copii, gemenii în vârstă de 11 ani, Hazel și Phinnaeues, și un băiețel de 8 ani, Henry. vezi mai multe...
sursa:libertatea.ro

Stiri mai vechi: