Dum11272022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Poate fi catalogat sexul drept exercițiu fizic? Care este diferența între o partidă de sex și un antrenament la sală

efO partidă intensă de sex poate fi resimțită de multe ori ca un antrenament la sală. Cu toate acestea, poate fi luat sexul în considerare când vine vorba despre cele 30 de minute de mișcare recomandate zilnic? Adevărul este că sexul și masturbarea nu sunt doar experiențe plăcute, ci au și beneficii asupra sănătății, precum cele pe care le au exercițiile fizice.

Mai multe studii realizate în anii ’60 au arătat că în timpul sexului crește ritmul respirator, ritmul cardiac, dar și tensiunea arterială. Toate aceste lucruri se întâmplă, însă, și în timpul unui antrenament la sala de fitness.

Oamenii de știință au studiat și mai recent acest aspect al vieții noastre, relatează Daiy Mail. Au găsit din nou similitudini între o partidă de sex și un antrenament. Deci, sexul poate fi catalogat drept exercițiu fizic? Da și nu! Depinde de antrenamentul fiecăruia. Dacă cele două activități sunt comparate doar la nivelul schimbărilor psihologice, înseamnă că da. Asta deoarece relațiile intime provoacă o schimbare la nivel psihologic similară cu cea obținută în urma exercițiilor fizice. vezi mai multe...
sursa:libertatea.ro