Dum11272022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Cristina Spătar a pus piciorul în prag: "M-am gândit să divorţez"

ganNu a depăşit momentele grele pe care le-a trăit în cuplu. Cristina Spătar încă afişează o mină tristă atunci când vorbeşte despre infidelităţile repetate ale soţului ei, afaceristul Alin Ionescu. Deşi suferă, artista a preferat să închidă ochii şi să meargă mai departe. În accesele de furie, însă, solista mărturiseşte că luase decizia de a divorţa, dar s-a răzgândit.

Cristina Spătar luptă cu toate armele ca să-şi recucerească soţul. Şi-a schimbat protezele la sâni după 12 ani de la prima intervenţie şi s-a pus pe îngrăşat. Din cauza problemelor în căsnicie, artista ajunsese piele şi os, iar hainele nu-i mai veneau atât de bine. Invitată la o emisiune tv, cântăreaţa a povestit cum a simţit soţul ei schimbarea pe care a făcut-o în urmă cu două săptămâni şi care este acum relaţia dintre ei.     

"Nu mi-a zis nimic. El este delicat. Oricum el este de acord cu tot ce fac eu, atunci când vine vorba de intervenţii estetice. Datorii nu am, aşa cum s-a scris, dar este loc de mai bine. Îmi doresc să câştig bani, să cânt la petreceri. Eu nu pot să cânt manele, pentru că sunt foarte grele. Aş fi vrut eu. Voi cânta muzica veche de petrecere, Gică Petrescu, Ioana Radu, dar deocamdată sunt în perioada de recuperare. Am stat în pat şi am luat vitamine, m-am odihnit şi m-am şi îngrăşat după operaţie. Am 56 de kilograme şi jumătate de la 53 de kilograme. Mă simt o femeie faină, puternică. Am doi copii de crescut. Eu le sfătuiesc pe doamnele care trec prin dificultăţi în cuplu să stea să mediteze bine. Eu am avut momente pentru cinci minute când am zis «gata acum divorţez», dar au venit cei mici şi mi-au furat imediat gândurile. Suntem oameni, nu trebuie să luăm decizii pripite. Ocupată fiind, lucrurile par mult mai simple şi mai uşor de depăşit. Eu i-am spus soţul că nu m-ar fi deranjat poate atât de tare dacă nu am fi fost persoane publice ", a mărturisit Cristina Spătar la "Teo Show".   vezi mai multe...
sursa:click.ro

Stiri mai vechi: