Joi12012022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Gigi Becali i-a platit integral tratamentul din Israel lui Fane Spoitoru! Ion Titisor a stat aproape o luna si jumatate la un spital din Tel Aviv, cheltuind aproape 50.000 de euro, bani oferiti de vechiul sau amic din Pipera

gigGigi Becali si Ion Titisor s-au imprietenit undeva la sfarsitul anilor '80, inainte de Revolutie.

La acea vreme, Gigi Becali, alias Gigi "Tantaru" era o prezenta constanta in viata mondena a Capitalei, iar Fane Spoitoru isi facuse deja un nume in lumea interlopa. Cei doi se intersectau adeseori in localurile frecventate de lumea buna a vremii, iar Ion Titisor ii oferea o oarecare protectie tanarului Gigi, oamenii din oras stiind de relatia buna dintre cei doi.

Chiar daca peste ani, cei doi s-au mai indepartat, patronul Stelei i-a purtat in continuare respect lui Fane, iar dupa ce "Nemuritorul" a fost eliberat pentru ultima data din penitenciar, la inceputul anilor 2000, i-a facut cadou o masina.

Surse din apropierea familiei lui Ion Titisor sustin insa o varianta incredibila, conform careia, Becali a fost cel care s-a angajat sa-i plateasca tratamentul acestuia la clinica din Israel!

Fane Spoitoru si sotia lui Elena au plecat plini de speranta pe 1 martie la Tel Aviv, la una din cele mai tari unitati spitalicesti din lume, specializata in tratarea leucemiei, afectiune de care suferea barbatul in varsta de 57 de ani.

Spitalul, de dimensiuni impresionante, este practic un fel de mini-oras, iar pacientii si vizitatorii se deplaseaza de la o unitate la alta, cu microbuzele!

La Tel Aviv, Fane si sotia lui au stat aproape o luna si jumatate, iar toate cheltuielile de deplasare, de spitalizare, de tratament si de cazare a Elenei ar fi fost suportate de Gigi Becali!

"Gigi Becali l-a ajutat pe Fane intr-un moment in care majoritatea prietenilor lui vechi s-au dat loviti. El era un barbat mandru, nu a vrut sa intinda mana la nimeni. Becali a aflat ca este bolnav grav, s-a interesat unde s-ar putea efectua tratamentul si s-a angajat sa suporte toate cheltuielile. Din pacate insa, eforturile au fost in zadar", a explicat o ruda apropiata a lui Ion Titisor, care nu a uitat sa trimita si cateva sageti catre cei care se considerau "fratii" lui Fane Spoitoru: "Toti stiau ca e grav bolnav, dar in afara lui Gigi, nimeni nu a facut ceva concret. S-au multumit sa vina la priveghi si sa arunce cu banii la lautari, dar nu asa se arata 'fratia'".

Interesant este ca Gigi Becali nu a fost prezent nici la priveghi,  si nici  la inmormantare, pentru a evita speculatiile ulterioare. vezi mai multe...
sursa:wowbiz.ro

Stiri mai vechi: