Dum11272022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Ddy Nunes joacă așa cum îi cântă Alina Crișan! L-a acceptat pe Carmin Ionescu în patul lui… pe muzica ei!

aliAlina Crișan și Ddy Nunes formează un cuplu încă de anul trecut, însă au preferat să țină relația ascunsă de ochii curioșilor. În tot acest timp, au apărut zvonuri conform cărora cântăreața ar avea o idilă, dincolo de colegialitate, cu Carmin, băiatul lui Marian Ionescu, alături de care cântă, pe care chiar ea le-a alimentat pozându-se cu el de mână.

Alina Crișan, fosta componentă a trupei ASIA, care de ceva vreme are rol de solistă în trupa rock Direcția V, pare să joace la două capete. Deși ce au existat zvonuri cum că blonda are o aventură cu Carmin Ionescu, fiul lui Marian Ionescu, liderul trupei și tocmai 12-alina-crisan-_1_.jpgaceastă relație i-ar fi prelungit contractul cu Direcția V, nu s-a schimbat nimic între Alina și Didier. Ba mai mult, cei doi locuiesc împreună, solista transformându-se într-o adevărată gospodină care face piața, gătește și are grijă de bunăstarea partenerului. Se prea poate ca pe Ddy ori să nu-l mai atingă bârfele, ori să nu-l considere pe Carmin un adversar real și un pericol pentru el și relația lui, însă, cum stau de fapt lucrurile, doar Alina poate ști.
I-a sunat ceasul biologic

ali 2În ciuda imaginilor pe care le postează pe site-urile de socializare: ba în brațele lui Ddy Nunes, ba de mână cu Carmin Ionescu, Alinka – după numele de scenă, îl recunoaște de iubit oficial pe DJ-ul de origine portugheză.

În plus, solista consideră că i-a sunat ceasul biologic și le-a mărturisit apropiaților că anul acesta speră să devină mămică. Rămâne de văzut care dintre bărbații din viața ei se va încumeta să apuce drumul paternității alături de ea, mai ales că niciunul nu a ajuns la vârsta de 30 de ani. vezi mai multe...
sursa:libertatea.ro

Stiri mai vechi: