Joi12082022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Elena Băsescu și-a trasat un obiectiv clar! Pe urmele Biancăi Drăgușanu

ebDupă cea de-a doua naștere, pe Elena Băsescu a apucat-o panica și, de teamă să nu rămână cu kilogramele acumulate în timpul sarcinii, s-a apucat intens de sport. Deși la cei 35 de ani, EBA a reușit să slăbească repede, fiica cea mică a fostului președinte pare să treacă în extrema cealaltă.

Conștientă că nu mai are 20 de ani și că organismul nu o mai ajută la fel de mult, Elena Băsescu a decis să-i dea o mână de ajutor, ajungând astfel dependentă de orele de sport, dar și de un regim alimentar echilibrat. Culmea este că, deși a reușit în câteva luni să dea jos kilogramele acumulate pe perioada sarcinii, Elena Băsescu nu a încheiat procesul de slăbire.

Fiica cea mica a fostului președinte, Traian Băsescu, este mult mai slabă decât în perioada în care încerca o carieră în modeling și declară că nu vrea să se oprească aici. Bruneta le-a povestit prietenelor că vrea să fie mult mai slabă decât este acum și tinde către siluea filiformă a Biancăi Drăgușanu. Astfel că, în zilele în care dorește să-și satisfacă o pofta culinară, ea merge la sala de sport și se antrenează și mai mult, de teamă să nu pună vreun gram pe ea.

S-a îngrășat enorm în timpul sarcinilor

Dacă la prima sarcină, Elena Băsescu a trecut drept o gravidă perfect normală, care s-a rotunjit puțin, la cea de-a doua, chiar și ea a fost conștientă că a luat proporții serioase. De-a lungul sarcinii cu Traian Jr, bruneta a purtat doar haine sport, largi și de regulă în culori închise, însă nu a ținut niciun fel de regim alimentar, ci a preferat să se alimenteze corespunzător pentru sarcină și să păstreze dietele pentru perioada de după. vezi mai multe...
sursa:libertatea.ro

Stiri mai vechi: