Sam10012022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Simona Gherghe, operată de URGENŢĂ în toiul nopţii

gastritaSimona Gherghe trece prin momente dificile! După ce ieri prezentatoarea "Acces direct" a chemat Salvarea, acuzând dureri de stomac, aceasta a fost dusă la spital pentru investigaţii. Situaţia s-a agravat însă peste noapte şi vedeta a ajuns să fie operată de urgenţă.

Simona Gherghe a avut, joi, o zi extrem de grea. Vedeta nu a ajuns, joi, la emisiune, motivând că lipseşte din cauza unor probleme de sănătatea. Aceasta a chemat de urgenţă Salvarea şi a ajuns la unde  medicii au diagnosticat-o cu gastrită, i-au prescris o reţetă şi au trimis-o acasă.

În cursul nopţii de joi spre vineri, prezentatoarei "Acces direct", de la Antena 1, i s-a făcut din nou rău. În jurul orei 23:00, Gherghe a chemat Salvarea şi a ajuns de urgenţă, la un alt spital. Acolo, medicii i-au făcut din nou investigaţii şi la ora 03:00 au băgat-o direct în sala de operaţii, aceasta fiind diagnosticată cu peritonită.

În aceste momente Simona Gherghe este bine, iar recuperarea se va face rapid, deoarece operaţia s-a făcut laparoscopic, metodă care o salvează şi de problema cicatricelor.

Iubitul Simonei a fost alături de vedetă toată noaptea. Aceasta a ţinut legătura cu colegii din echipa "Acces direct" până în clipa în care a intrat în operaţie şi după ce s-a trezit din anestezia generală.

Luni vedeta va reveni pe scaunul de prezentator de la "Acces direct".Echipa Spynews.ro îi doreşte Simonei Gherghe sănătate şi recuperare rapidă, iar telespectatorii sunt rugaţi să stea liniştiţi că se vor revedea cât de curând cu vedeta lor preferată.

Simona Gherghe este prezentatoarea emisiunii "Acces direct", difuzată de luni până vineri, de la ora 17:00 la ora 19:00, de Antena 1. vezi mai multe...
sursa:spynews.ro

Stiri mai vechi: