Lun08152022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Top 3 tipuri de vagin preferate de bărbaţi

vaginTot timpul, despre vagin, partea cea mai intimă a anatomiei feminine s-au conturat foarte multe mituri şi s-au emis foarte multe teorii. Orice femeie ca să fie satisfăcută din punct de vedere sexual trebuie să-şi cunoască vaginul în cel mai intim mod cu putinţă.

Vaginul întotdeauna a fost un mister pentru reprezentanţii sexului puternic, nu există două la fel, iar unele sunt cu totul excepţionale. În acest articol, vă prezint 3 tipuri de vagin preferate de bărbaţi şi câteva aspecte de care trebuie să țineți cont.
Vaginul elastic

Este unul dintre acele tipuri de vagin preferate de bărbaţi care se adaptează şi se mulează pe orice mărime de penis. În această situaţie muşchii vaginului sunt foarte elastici şi permit o penetrare foarte uşoară, astfel încât bărbatul nu va fi nevoit să se oprească în timpul actului sexual în repetate rânduri din cauza disconfortului pe care îl poate simti femeia.
Vaginul strâmt

Pentru cei mai mulţi bărbaţi genul acesta de vagin înseamnă plăcere mult mai mare şi mai intensă la penetrare. Cu atât mai mult este considerat unul dintre acele tipuri de vagin adorate de bărbaţi care dă fiori şi excită la maximum, iar femeia simte penisul mult mai intens. Specialiştii au ajuns la concluzia că femeile care au vaginul strâmt sunt mult mai dorite şi iubite de bărbaţi.
Vaginul perfect

Cu alte cuvinte este unul dintre acele tipuri de vagin preferate de bărbaţi, deoarece are labiile şi clitorisul foarte bine aspectate. Din acest motiv, este cel mai căutat şi dorit vagin de către bărbaţi din câte există. Reprezentanţii sexului puternic pot avea parte de senzaţii de neuitat cu un astfel de vagin şi cu siguranţă vor rămâne cu o amintire de neuitat. vezi mai multe...
sursa:click.ro