Ma05242022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Andreea Marin, înşelată de toţi bărbaţii din viaţa ei? Vedeta a ascuns adevărul

inselataCu o carieră strălucitoare în televiziune, Andreea Marin a cules roadele muncii sale şi deşi ocupată peste măsură să urce pe culmile succesului a avut timp şi de iubit. De cele mai multe ori însă, vedeta tv a rămas cu un gust amar la finalul relaţiilor şi a trăit un cumul de dezamăgiri. Motivul se pare că a fost în aproape toate poveştile de iubire pe care le-a bifat infidelitatea partenerilor ei.

Andreea Marin s-a măritat de tânără şi a trăit o mare deziluzie. Avea doar 18 ani când s-a căsătorit, dar era destul de matură încât să îşi dea seama că după doar trei ani ea şi primului soţ trebuie să o ia pe căi separate. S-a despărţit civilizat de Cristian Gheorghiţă. La momentul repectiv, gurile rele au povestit că bărbatul a fost cel care a călcal strâmb în căsnicia lor. Deşi vedeta a lăsat să se înţeleagă că motivul separării a fost neînţelegerile dintre ei, iar divorţul a venit pentru că cei doi nu se mai potriveau, se pare că prezentatoarea a fost înlocuită cu o altă femeie, o colegă pe care Cristian Gheorghiţă ar fi pus ochii.

La momentul respectiv, soţul vedetei lucra şi el în televiziune. Ca să scape de suferinţa care pusese stăpânire pe ea, Andreea Marin a plecat din România şi a urcat pe muntele Kilimanjaro, dar a mărturisit că deşi nu mai forma un cuplu cu fostul soţ, tot cu el ar fi vrut să împărtăşească succesul.  

A urmat un alt eşec sentimental. S-a căsătorit cu Ştefan Bănică şi când nimeni nu se aştepta cei doi aveau să divorţeze. Andreea Marin şi Ştefan Bănică au pus punct unui mariaj de şapte ani, cu toate că au împreună un fetiţă de opt ani.

"Un divorț nu trebuie să te dărâme, că eu sunt trecută deja printr-o astfel de experiență, că sunt încă în viață și iată că nu e imposibil să-ți refaci viața și să ai o familie, să ai copii. Și atâta vreme cât un divorț nu se termină cu efecte negative asupra copiilor, până la urmă nu e ceva atât de important cum e sănătatea", declara vedeta în urmă cu trei ani. Şi de această dată tot infidelitatea a dus la ruptura insurmontabilă dintre cei doi. Ştefan Bănică a fost prins cu solista Lavinia Pârva cu care o relaţie şi în prezent.  

Andreea Marin părea însă că şi-a găsit liniştea în braţele fizioterapeutului Tuncay Ozturk, specialistul acre s-a ocupat îndeaproape de sănătatea ei. Între cei doi a început o frumoasă idilă, care în urmă cu doi ani a fost oficializată la Starea Civilă. De câteva luni însă se vehiculează o posibilă despărţire între vedetă şi medicul turc, tânărul fiind de mai multe ori surprins în compania asistentei sale, o blondă, despre care Andreea Marin se pare că ştie că cei doi au o strânsî relaţie profesională. Ciudat este că în nicio relaţie tensionată de cuplu pe care Zâna a avut-o nu a recunoscut că se îndreaptă spre divorţ, ci dimpotrivă a susţinut că totul merge bine. La fel se întâmplă şi acum când Andreea Marin dă asigurări că în căminul ei domneşte pacea şi armonia. Oare aşa să fie?  vezi mai multe...
sursa:click.ro

Stiri mai vechi: