Ma06282022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Semne că a făcut sex cu altă femeie

altaOrice femeie îşi doreşte o relaţie stabilă, în care să fie respectată şi iubită de partener. De multe ori nu ai de unde să ştii dacă tu eşti singura din viaţa lui, dar sunt unele semne care ar trebui să îţi dea de gândit. Vezi cum îţi dai seama că a făcut sex cu altcineva.
Miroase ca şi cum tocmai a făcut duş

Dacă îţi spune că a venit de la muncă, dar miroase ca şi cum tocmai a ieşit din duş, sunt mari şanse să fi oprit şi la altă adresă în drum spre tine. Dacă ai suspiciuni, ar trebui să îl întrebi fix în momentul în care observi că ceva nu este în regulă. Îi va fi mai greu să te privească în ochi şi să te mintă decât dacă laşi să treacă o perioadă.
Nu vrea să faceţi sex

Dacă nu v-aţi văzut de multă vreme, dar el găseşte scuze să nu faceţi sex, s-ar putea să aibă pe altcineva care îl satisface. De altfel, este suspect şi dacă observi că începe să îţi dea tot felul de scuze care te ţin departe de patul lui. Fie nu mai este atras de tine, fie nu mai are energie pentru a face sex, oricum ar fi, un astfel de comportament trebuie investigat.
Te critică mai des

Un bărbat care are o aventură va începe să te critice şi să se arate nemulţumit de tine, pentru a se convinge că tu eşti de vină pentru greşelile lui. În momentul în care observi că este tot mai distant şi vreau să schimbe tot mai multe lucruri la tine, ar trebui să îţi pui întrebări. Cel mai probabil, a găsit altă femeie. vezi mai multe...
sursa:libertatea.ro